DOLAR 32,3701 0.15%
EURO 34,9582 -0.33%
ALTIN 2.324,100,21
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sezonun ikinci yarısında ilk çıkışını yapmaya devam etti
  • Haber444
  • Spor
  • Sezonun ikinci yarısında ilk çıkışını yapmaya devam etti

Sezonun ikinci yarısında ilk çıkışını yapmaya devam etti

ABONE OL
10 Haziran 2022 13:05
Sezonun ikinci yarısında ilk çıkışını yapmaya devam etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Lacivert Beyazlılar, ligin 34. haftasında Beşiktaş’ı 3-0 yenerek 13. galibiyetini alarak skoru 47’ye yükseltti.

Paşa, bu dönemde Ocak transferinin etkisiyle büyük bir çıkışla yeni bir yapısal düzenlemeye gitti. İstanbul temsilcisi, Sami Uluru yönetimindeki bir dizi galibiyetin ardından hızla ligin alt sıralarından çıkarak 11. sıraya yükseldi.

Süper Ligi son 7 maçın 6’sını kazandı.

Sami Uğurlu’nun öğrencileri son 7 haftada sadece 1 maç kaybetti. Söz konusu periyotta Göztepe, Çaykur Rizespor, Yeni Malatyaspor, Gaziantep FK, Adana Demirspor ve Beşiktaş’ı mağlup eden lacivert beyazlılar, Haliç derbisinde sadece Fatih Karagümrük’e toobet karşı tek sayı üretemedi. Kasım Passa, söz konusu maçlarda 19 kez rakibinin filelerini kuruturken, kendi kalesinde 7 gol gördü.

İkinci yarıda en çok sayı atan takım

Kasımpaşa, ligin ilk yarısında 15 sayı, ikinci yarıda ise 15 sayı kaydetti. Son 15 haftada şu ana kadar 32 puan topladı. Yukarıdaki süreçte lacivert beyazlılar 10 galibiyet ve 2 beraberlik ile Fenerbahçe’nin ardından en çok puan toplayan ikinci takım oldu.

15 maçta 37 gol

Sezonun ilk yarısında gol atma yöntemlerinde başarılı bir performans gösteremeyen Casimpassa, ikinci yarıda attığı gollerle dikkatleri üzerine çekti. Ligin ikinci yarısında 15 maçta forma giyen Lacivert Beyaz Takım, rakip Nets’e toplam 37 gol gönderdi. İstanbul temsilcisi de bu alanda ligin zirvesinde.

Jackson Mullerka etkisi

Jackson Mouleika, İstanbul’un son haftalardaki başarısında şüphesiz en büyük katkılardan biri oldu. 22 yaşındaki oyuncu, ödünç aldığım görev süresinin ortasında Standard Liege’ye katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.