DOLAR 32,5632 0.03%
EURO 34,8832 0%
ALTIN 2.428,82-0,04
BITCOIN %
Mersin
31°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sivasspor Art Arda Zorlu Maçlar Oynayacak

Sivasspor Art Arda Zorlu Maçlar Oynayacak

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:31
Sivasspor Art Arda Zorlu Maçlar Oynayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Ligin 11. Haftasının kapanış mücadelesi bu akşam Trabzon’da oynanacak. Trabzonspor ile Sivasspor karşı karşıya gelecek. Ligde Newton ile son derece kötü sonuçlar alan Karadeniz fırtınası, Abdullah Avcı’yı göreve getirdikten sonra 2 maçını da 1-0 kazandı. Sivasspor ise UEFA Avrupa Ligi’ne odaklanmış durumda. Bu yüzden lige pek önem vermiyorlar ve ligde kötü bir konumda bulunuyorlar. Bu Perşermbe akşamı tamam ya da devam maçına çıkacak olmaları da Trabzonspor karşısında rotasyona gidebilme ihtimallerinin bulunduğunu gösteriyor. Ek olarak Akcebet tarafından yapılan analizlere göre ev sahibi Trabzonspor’un kazanma ihtimali çok daha yüksek. Rıza Çalımbay’ın korona virüse yakalanmış olması nedeniyle takımın başında olamayacağını da söylemek gerekir.

Sivasspor Tamam – Devam Maçına Çıkıyor

Süper Lig’de bu akşam saat 19:30’da başlayacak olan Trabzonspor – Sivasspor maçının ardından Perşembe günü İsrail temsilcisinin önüne çıkacak olan Sivasspor, bu mücadelede mutlaka kazanmak zorunda. Eğer berabere kalır ya da kaybederse işte o zaman gruptan çıkma şansını tamamen kaybediyor çünkü bu son maç. Dolayısıyla rakibini yenmek zorunda. Geçtiğimiz hafta evinde Villareal’e 1-0 kaybederken rakibi Maccabi Tel Aviv ise Karabağ ile 1-1 berabere kalmıştı. Bu mücadelede Akcebet giriş yapmayan İsrail ekibi eğer kazanmış olsaydı bugün temsilcimizin hiç şansı yoktu. Bu yüzden Trabzonspor karşısına rotasyon ağırlıklı bir kadro çıkması bekleniyor.

Trabzonspor Kazanmaya Yakın

Abdullah Avcı’nın takımın başına gelmesinin ardından 2 maçta da kazanan Trabzonspor, bu hafta da Sivasspor karşısında 3 puan alıp ligde üst sıralara çıkmak istiyor. Oynadığı 10 maçta sadece 12 puan toplayarak kendine 14. Sırada yer bulan Trabzon takımı, eğer bu mücadelede galip gelirse puanını 15 yapacak ve 10. Sıraya kadar çıkma şansına sahip olacak. Diğer yandan Akcebet Twitter paylaşımlarına bakılırsa Sivasspor kazanırsa puanını 12 yapacak. Sivas ekibi son 5 maçta hiç kazanamazken 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. Bu bakımdan ev sahibinin avantajı daha fazla. Trabzonspor Avcı ile kazanma serisini 3 maça çıkarmak istiyor. Bu akşam saat 19:30’da başlayacak olan maç 11. Haftanın kapanış müsabakası olacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.