DOLAR 32,4953 -0.15%
EURO 34,9818 0.39%
ALTIN 2.430,610,32
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Siyahlılar, yarın (5 Mayıs) saat 11:00’de antrenman yapacak
  • Haber444
  • Spor
  • Siyahlılar, yarın (5 Mayıs) saat 11:00’de antrenman yapacak

Siyahlılar, yarın (5 Mayıs) saat 11:00’de antrenman yapacak

ABONE OL
16 Haziran 2022 14:56
Siyahlılar, yarın (5 Mayıs) saat 11:00’de antrenman yapacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Sezon başında Roma’dan kadrosuna katılan Trabzonspor’un Bruno Perez, Bordeaux Blues’un kazandığı şampiyonlukla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Gianluca DiMarzio’ya göre başlık hakkında konuşan Bruno Perez şunları söyledi: “Üç gündür kutluyoruz ve burada sadece şampiyonluğu dört gözle bekliyorlar. Geldiğimde hedefim ilk üçe girmekti: top Takım Güçlüydü ve bunu biliyorduk. Ama sonra harika oyunlar oynamaya başladık, birçok galibiyet serisi kazandık ve başardık.”

döneceği tarih

Çin Süper Ligi’nin 34. haftasında Adanad Mir Sports’a karşı oynadığı deplasmanda Trabzonspor’u 3-1 mağlup eden betpuan Trabzonspor, sol Aşil tendonunu kıran Perez, ne zaman döneceğini açıkladı. Şu sözler: “Birkaç ay içinde döneceğim. Bekleyemem.”

İtalya’ya dönüş imkanı

Tecrübeli futbolcu İtalya’ya dönme ihtimalinden de bahsederek, “Fena değil. Yine de birkaç yıl Türkiye’de kalmayı tercih ediyorum. Kariyerimi nerede bitirmek istiyorum? Kendi ülkemde olmak istiyorum. Brezilya. Kariyerimi sonlandır” dedi.

Brezilyalı futbolcu bu kez Bordeaux Blues formasıyla 35 maçta 1 gol ve 2 asistle oynadı.

Fenerbahçe’nin golcüsü Serdar Dulson, Beşiktaş derbisi öncesi basına açıklamalarda bulundu. Serdar Dursun, son performansı ve ligin en golcü maçı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Geçen sefer gol kralı olduğunu kaydeden Serdar Dursun, “Bu sene 14-15 golle 1 numara olan oyuncular var. 1 gol kaldı. 3 maç var. Daha önce anlatmıştım. Bu seviyeye gelince gol kralının peşinden koşmak isteyecekler. Hepimiz gol kralı olmak istiyoruz. Tabii ki üç maçta atabildiğim kadar gol atmak istiyorum. 1 numara olmak istiyorum” dedi.

Fenerbahçeli golcü performansıyla ilgili olarak, “Bu performans önümüzdeki sene için yeterli mi?

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.