DOLAR 32,5168 -0.09%
EURO 34,9498 0.3%
ALTIN 2.437,180,59
BITCOIN 2080704-1,05%
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sosyal medyada yayınlayın

Sosyal medyada yayınlayın

ABONE OL
16 Haziran 2022 14:54
Sosyal medyada yayınlayın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Trabzonspor Başkanı Ahmed Aoğlu, kulübün sosyal medya hesaplarından konuyu açıklayarak, “Sekizinci şampiyonluğumuzun kalıcı hatırası olarak stadımızın önüne bir anıt dikme kararı aldık. Bu kupa anıtını siz değerli üyelerimizin desteğiyle sekizinci şampiyonluğumuzu simgeleyecek şekilde inşa edeceğiz. Hepimiz bu şampiyonluk anıtının Trabzonspor’umuzu sadece sembolik olarak değil maddi olarak da güçlendirmesini istiyoruz. Öyle ki kulübümüzün sportif başarısını daha uzun yıllar devam ettirebilmesi için finansal olarak yeni fırsatlar yaratmalıyız. ”

‘Her bayram havası’

“Bu nedenle Trabzonspor taraftarlarına sesleniyorum: Trabzonspor’umuza isimleri veya anıtın üzerindeki şirket ismi şartıyla 1 milyon lira bağışlayacak 1000 Trabzonspor taraftarı arıyoruz. Daha fazla katkıda bulunmak isteyen Bordo Mavili taraftarlar. kulüp anıtın üzerinde birden fazla isim hakkı satın alabilir.Bundan sonra Trabzon’u her festivalde şenlikli bir atmosferde yaşayacağımıza inanıyorum Sevgiler.Sekizinci kupayı sizlerle yeniden inşa ederken, diğerine giden finansal altyapıyı güçlendireceğiz. kupalar.Hepinize en iyi dileklerimi sunar,sağlıklı ve rahat bir bayram dilerim.

67 CSL golüyle Nets’i en dinamik takım yapan F. Garden’da forma şansı bulan kaleci dışında, 27 oyuncunun 18’i skora maksibet katkı sağladı. Kanarya, yüzde 67’lik bir başarı oranıyla ligin sahadaki en iyi takımı.

En golcü isim Bundesliga 2’de Darmstadt’ta en çok gol atan Zelda Dulson. 14 gol atan milli futbolcuyu, Süper Lig Real’de de 15 gol atan El Kaabi (Hatayspor) ve Ümit Bozok (Kasımpaşa) takip etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.