DOLAR 32,5907 0.35%
EURO 34,8551 0.33%
ALTIN 2.493,530,38
BITCOIN %
Mersin
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Spor okullarıyla beraber

Spor okullarıyla beraber

ABONE OL
22 Temmuz 2022 17:52
Spor okullarıyla beraber
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

19 ilçemizde 200 eğitimcimiz ile birlikte bin 500 yavrumuzu spor salonlarımız ile tanıştırmak istiyoruz. Bu çerçevede il müdürlüğümüzün antrenörlerimizin yanı sıra eğitici alıştırmacı desteğiyle birlikte 200 antrenörümüz alanda olacaklar. Tüm vatandaşlar yavrularımızı spor salonlarına getirmesini istiyoruz. 40 branşta her alanda eğitim verilecek. Gene bunun yanı sıra gençlik merkezlerimizde de yaz süresince değişik aktiviteler devam edecek. Yavru köpeğinizin de bu tür eğitimlerden faydalanması bireysel gelişim açısından oldukça önemlidir. Ayrıca bu yaz, bakanlığımızın 81 ilde yapmakta olduğu atletik yetenek testi ile birlikte torunlarımızın yeteneklerine göre şubelere gönderilmesi için gerçekten iyi bir fırsat.

Gösterinin ardından çeşitli spor dallarından sporcular protokol katılımcıları ve davetlilere gösteri yaptı.

Uğur Kayaoğlu / ORDU (İHA)

Galatasaray  forvet aramaya devam ediyor. Sarı-kırmızılı adaylar arasında Norveçli Erik Botheim da vardı.

22 yaşındaki oyuncu basın formasıyla dikkatleri üzerine çekti. Botheim, Ocak 2022’de 7,5 milyon avroluk bir ücret karşılığında Rusya’nın Krasnodar’ına taşındı. Genç oyuncu, Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş nedeniyle Krasnodar’da forma giymiyordu. Galatasaray’ın Norveçli golcüyle delillerle temasa geçtiği söyleniyor. Erik Botheim geçen sezon Bodo formasıyla 14 maça çıktı. Genç futbolcu 7 gol 6 asistle takıma önemli katkı sağladı.

Bu arada Galatasaray, Dian’dan ayrılmak istiyor. Yönetim, Mustafa Muhammed ve Bafetimbi Gomis’in tekliflerini değerlendirmeyi planlıyor. Mısırlı oyuncuların smartbahis satışından elde edilen gelire güvenen yönetim, Gomis’in maaş yükünden kurtulmaya çalışıyor.

Arda Güler’den Arda Turan’a İlişkin Açıklama… Galatasaray  Arda Turan’ın kaptanı, TV 100’de yayınlanan “Biraz Önce Konuştum” programına konuk oldu. Gündemdeki birçok konuda açıklama yapan Arda Turan,  parlayan Fenerbahçeli yıldız Arda Güler’i de övdü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.