DOLAR 32,5088 0.29%
EURO 34,6372 0.4%
ALTIN 2.481,07-0,07
BITCOIN %
Mersin
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Stadı’nda Altay ile oynayacağı maçın biletleri yenilenmiştir
  • Haber444
  • Spor
  • Stadı’nda Altay ile oynayacağı maçın biletleri yenilenmiştir

Stadı’nda Altay ile oynayacağı maçın biletleri yenilenmiştir

ABONE OL
16 Haziran 2022 15:18
Stadı’nda Altay ile oynayacağı maçın biletleri yenilenmiştir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

İstanbul ve çevre illerde yaşayan taraftarların yoğun talebini karşılamak için düzenleme yapılmıştır. Maçın ücret farkı hesaplarına iade edilecektir. Siz değerli taraftarlarımıza bir mesaj ile sunuyorum. Saygılarımla.”

Güncellenen bilet tutarı:

Batı VIP: 750 liret

Batı Yakası: 400 liret

Batı Orta/Yukarı: 350 TL

Doğu Alt/Yukarı: 200 TL

Güney: 100 lira

Kuzey: 100 lira

Sarı-kırmızılı takımın Hollandalı sol beki Patrick Van Aanholt, FANATİK’e özel bir açıklama yaptı. Bu sefer tüm kulvarlarda betoffice 45 maç oynayan ve Galatasaray’ın en istikrarlı isimlerinden biri olan 31 yaşındaki oyuncu, takımının performansını eleştirerek bir sonraki maçına Bilgi verdi.

İşte Anholt’un sözleri…

‘Yapı kolay değil’

Bu sezonu Galatasaray açısından değerlendirebilir misiniz?

Bu yıl inişlerimiz ve çıkışlarımız oldu. Ama Galatasaray için gereken durum buydu. Yeni bir takım oluşturmak istiyorsanız, genç oyuncular eklemek istiyorsanız bu tür şeyler olabiliyor. Ama şu anki tablonun kabul edilemeyeceği bir gerçek var. Dediğim gibi yeni bir yapıya girdiğinizde süreç bazen kolay olmuyor.

‘Terim ve Torrent farklı’

Fatih Trim, Galatasaray’a geldiğinde görev başındaydı. Artık torrentler var. Bu değişiklik sizi ve ekibinizi nasıl etkiledi?

Futboldan iyi sonuç alınmayınca böyle oluyor. Bunlar alıştığımız şeyler. Ama sözleşmenin karşılıklı anlaşma ile feshedildiğini biliyorum. Açıkcası böyle bir şeyin olmasını beklemiyorduk. Ama futbolun gerçeği… her iki antrenörün de farklı tarzları var. Fatih Terim’den farklı çalışıyorduk, Torrent’ten farklı çalışıyorduk… Domenec Torrents çıktığından beri daha çok antrenman yapıyoruz. Yer bulmak için çok uğraştık. Ama iki öğretmenin kalitesini asla karşılaştıramam. İkisi de çok büyük ve çok iyi öğretmenler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.