DOLAR 32,5991 0.25%
EURO 34,8110 0.4%
ALTIN 2.405,80-1,10
BITCOIN %
Mersin
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şu anda Süper Lig’deyim ve devam ediyor

Şu anda Süper Lig’deyim ve devam ediyor

ABONE OL
2 Ağustos 2022 16:54
Şu anda Süper Lig’deyim ve devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Ortalama olarak bu altyapıyı çözmek ortalama bir yıl sürüyor. Sorun değil” dedi Coca. Hocalarımızla son iki ayda nasıl anlaştık ve birlikte çalışma kararı aldık, ne yazık ki Ankaragücü’ndeki altyapı geldiğimiz andan itibaren çok kötü durumdaydı. Soner Kurt’a özel teşekkürler. Özellikle geçen yıl Cengiz Paşa ile mücadele ederek futbolcu yetiştirmek için altyapıyı yaşanabilir bir ortama dönüştürdüler. Bu fırsatı değerlendiren herkese teşekkür ederiz. Buraya çok kötü şartlarda geldik.”

MKE Ankaragücü Altyapı Müdürü Umut Turmus, SAGEM projesinin şimdiden 10 yıllık olduğunu vurguladı. Bir spor deposu zihniyetiyle spordaki yıldız oyuncuların %3’ü nasıl yükseltilir? Bu projeyi Türkiye’deki ilk projem olarak geliştirdim. Daha sonra Başkan Coca ile görüştükten sonra değişiklik için Ankara’da bir projeye gittim. Ankaragücü SAGEM projesi 10 yıl için tasarlandı. Bu projede 3 adet köprü bulunmaktadır. Bunlardan biri de TFF 14 bölgesi. Bu 14 alanı taramak için bir pilot ekip ve bir araştırma ekibi ile birlikte slotbahis çalışacağız. İkincisi Avrupa, merkez Almanya olacak. Batı Afrika’da Nijerya, Senegal, Kamerun, Fildişi Sahili ve Gana merkezli Mali, dünyanın ilk 50 ülkesi arasında yer alıyor.

Süper Lig Futbol Sezonu 2022-2023 sonuçları özetlendi. 19 takım mücadele edecek ve her takım 38 haftaya yayılan yeni sezonda  18 maç oynayacak. 19 takımdan biri olan Yukatel Kayserispor, lige deplasmanda başlayacak ve sezonu evinde bitirecek. Sezonun ilk haftasında Beşiktaş ile deplasmanda oynadığı maçla sezona başlayan Sarı Kırmızılı, ligin üçüncü haftasında Medipol Sakşehir’den ayrılıyor ve beşinci haftasında Fenerbahçe’ye transfer oluyor. Lig 8. haftasında Trabzonspor ile evinde, 10.haftada Galatasaray ile evinde karşılaşacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.