DOLAR 32,5868 0.33%
EURO 34,8219 0.19%
ALTIN 2.507,610,95
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Süper Lig İçin Son Bilet

Süper Lig İçin Son Bilet

ABONE OL
1 Haziran 2022 15:46
Süper Lig İçin Son Bilet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Liglerin sona erdiği düşünülüyor olsa da 1.ligde devam eden heyecan kasırgası artık son noktaya gelmiş durumda. Ümraniyespor ve Ankaragücü’nün lige direkt olarak çıkış yapmasının hemen ardından bu bileti alacak olan son takım da oynanacak olan play-off mücadelelerinden sonra ortaya çıkacak. Bu sezon üç takımın bir üst kademeye çıkması ve yeni bir serüvene yelken açmaları da özellikle yoğun taraftar desteğine sahip olan takımları heyecanlandıracak cinsten. Parimatch bütün Süper Lig maçlarında özel oranlarla en çok kazandıran bahis sitelerinden oluyor.

Eyüpspor, Barındırmaspor, Erzurumspor, İstanbulspor takımlarının yer alacağı play-off karşılaşmalarına ait maç detayları da belirlenmiş durumda. İsterseniz fikstürün nasıl ve ne şekilde gerçekleştiğine de göz atmış olalım.

TFF 1. Lig’de Play-Off Heyecanı

Söylemiş olduğumuz gibi TFF 1.lig için yaşanacak olan bu heyecan kasırgası artık son raddeye ulaşmaya bir adım uzaklıkta bulunuyor. Yapılacak olan yarı final karşılaşmalarının ardından iki takımın oynayacağı final de lige çıkan son takımı belirleyecek. Parimatch giriş sayfasında Süper Lig maçlarının skorlarını canlı olarak takip edebileceksin.

İlk olarak Erzurumspor ve İstanbulspor arasında oynanacak olan maç saat 18.30 da başlayacaktır. Hemen ardından ise Eyüpspor ve Bandırmaspor 21.00’da final yolunda avantaj elde etmek için sahaya çıkacaklar. Günün maçlarını görmek için Parimatch Twitter adresine göz atın

Bu aşamada şunu da belirtmiş olmak gerekiyor ki yarı final müsabakaları iki ayaklı olarak oynanıyor. Dolayısı ile ilk olarak iç sahada oynanan maçların belirleyici rolleri ikinci karşılaşmada net olarak gözler önünde yer alacaktır. Bu futbol keyfine ortak olmak için TRT Spor, Bein Sports gibi yayıncı kuruluşlardan yararlanabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.