DOLAR 32,5871 0.04%
EURO 34,9236 0.08%
ALTIN 2.431,230,06
BITCOIN 2162491-0,46%
Mersin
29°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Süper Ligi’ndeki son maçlarını kazanmak için
  • Haber444
  • Spor
  • Süper Ligi’ndeki son maçlarını kazanmak için

Süper Ligi’ndeki son maçlarını kazanmak için

ABONE OL
28 Haziran 2022 17:12
Süper Ligi’ndeki son maçlarını kazanmak için
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Fenerbahçe karşısında mutlak bir galibiyet elde etmek istiyor.

Trabzonspor’un unutulmaz futbolcusu Gökdeniz Karadeniz, D-Smart’ta düzenlenen “Futbol Bol” programına konuk oldu. Rus lig takımlarından Rubin Kazan’da geçirdiği süreye değinen Kazaniz, Rus futbolunun sistemin önünde olduğunu belirterek, “Rubin Kazan’da 11 yıl geçirdim. Liyakat Madalyası aldım ve 61 numaramı emekli ettiler. Forma. Görsel olarak Türk futbolunun çok ileride olduğunu düşünüyorum. Sistematik olarak baktığımda Rus futbolu önde” dedi.

‘Şampiyonluk kutlamasına davet edilmedim’

Gökdeniz Karadeniz, Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamasına davet edilmediğini vurgulayarak, “Trabzonspor’daki şampiyonluk kutlamasına davet edilmedim. Ailem ve ben şampiyonluğu kendi evimde kutladık” dedi.

“Nwakaeme takımda kalması gereken bir isim”

Gökdeniz Karadeniz, Burgundy Blues’da forma giyen Anthony Nwakaeme’nin önümüzdeki dönemde takımda kalması gerektiğini belirterek, şu açıklamayı yaptı:

“Nwakaeme gibi bir oyuncuyu almak 15-20 milyon avroya mal oluyor. Takımda kalması gereken bir isim bence. Trabzonspor’un şampiyonluğunda parisbahis birçok isim büyük rol oynadı. 4-5 oyuncu var ortaya çıkıp çıkabiliyor. oyunun kurallarını değiştirir, diğer takımlar değiştirmez.”

‘Her takımın şampiyonlukta oynamasını istiyorum’

Gökdeniz Karadeniz, şampiyonaya daha fazla takımın katılmasının Türk futboluna katkı sağlayacağının altını çizerek, “Her takımın şampiyonaya katılmasını istiyorum. Ne kadar çok takım katılırsa bu ülkede futbol o kadar iyi olur. Daha ileriye. Beşiktaş olmadı. Şampiyon olduktan sonra hiçbir şey yapmadım.Son dakikada Trabzonspor ile rekabet etmesini bekliyordum, erken pes ettiler Galatasaray zor bir dönemden geçiyor Somut transferler yok ama seneye daha güçlü bir şekilde geri gelebilirler. yapı.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.