DOLAR 32,5028 0.26%
EURO 34,6000 0.26%
ALTIN 2.500,360,71
BITCOIN %
Mersin
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tayyip Talha’nın kafa vuruşu ile galibiyeti
  • Haber444
  • Spor
  • Tayyip Talha’nın kafa vuruşu ile galibiyeti

Tayyip Talha’nın kafa vuruşu ile galibiyeti

ABONE OL
9 Kasım 2022 13:11
Tayyip Talha’nın kafa vuruşu ile galibiyeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kara Kartal, performansıyla teknik ekibi mest etti. Siyah Beyazlı taraftarların da  beğenisini kazanan genç oyuncu ilk 11’de yerini  aldı. Fransız teknik adam Tayyip’in artık Talya’yı takımın istikrarlı ilk 11’i olarak gördüğü kaydedildi. Maç sonunda takım arkadaşlarından da tebrikler alan Talhe’ye Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimin özel ilgi gösterdiği söylendi.

“Şampiyonluğa odaklandım”

Giresunspor’u 1-0 yenen Tayyip Talha Sanuç, “Beşiktaş için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Tek odaklandığım şey şampiyonluk. Beşiktaş’a ilk golü attığım için mutluyum. Şimdi önümüzde zorlu bir maç var. Bu maçı da kazanmaya betcool çalışacağız. Kulüpteki atmosfer, takım, hocanın bana karşı tutumu sanki yıllardır buradaymışım gibi. Bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Umarım daha fazla gol atarak bu aileye katkıda bulunabilirim.”

Fenerbahçe, Süper Lig’in 9. haftasına ev sahipliği yapan Fatih Karagümrük’ü 5-4 mağlup etti. Kanaryalar’ın yıldız orta saha oyuncusu Miguel Crespo, betcool giriş mücadeleci ruhuyla bir kez daha kendine hayran bıraktı Portekizli  güzel oyununu bir  golle süsledi. 26 yaşındaki oyuncu 9. dakikada şık bir gol atarken bu kez Crespo 12 maçta 2 gol atıp 1 asist yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.