DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tecrübeli futbolcu en son 70 numarayı tercih etmişti
  • Haber444
  • Spor
  • Tecrübeli futbolcu en son 70 numarayı tercih etmişti

Tecrübeli futbolcu en son 70 numarayı tercih etmişti

ABONE OL
1 Eylül 2022 20:45
Tecrübeli futbolcu en son 70 numarayı tercih etmişti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Süper Ligi’nde üst üste 15 galibiyet alan ve 5 yıl küme düşen sarı-kırmızılı futbolcuların taraftarların coşkulu tepkisi üzerine Sakarya’ya 3 sayı atması tansiyonu düşürdü. Sakarya Yeni Mustafa Kemal Atatürk Stadı’na gelen binlerce Göztepeli takımlarına destek olmak için adeta maç biter bitmez oyunculara sarıldı.

Göztepe, yeni yapılanmanın arkasında oynadığı futbolla taraftarlarına gelecek adına umut verdi. Göztepe, Sakarya’yı mutlu etti ve Pazar akşamı Gürsel Aksel Stadı’nda oynadığı dinamobet Erzurumspor Büyükşehir Belediyesi maçına kilitlendi. Taraftarların bu kez ilk iç saha maçı için Göz-Göz stadı’nı doldurması bekleniyor ve şirket zirvede hedeflerini yüksek sesle konuşmaya başlıyor.

BATUHAN gitti, İSMAİL bekliyor

Tecrübeli sol bek İsmail Köybaşı için geri sayıma başlayan Göztepe, transfer çalışmalarını sürdürüyor. İsmail Göz-Göz’e her konuda tutarlılık garantisi vererek, Trabzonspor ile resmen yollarını ayırdı. İsmail’in en kısa sürede İzmir ile resmi bir sözleşme imzalayacağını belirtmek gerekir. Göztepe’nin genç orta saha oyuncusu Batuhan Kırdaroğlu ise Serik Belediyespor’a kiralandı. Resmi açıklamada, “Oyuncumuz Batuhan Kordarooğlu’nu Serik Belediyespor’a görev süremin sonuna kadar kiralamak için anlaşmaya vardık” denildi.

Konyaspor Haberleri… UEFA Konuşma Ligi temsilcimiz Konyaspor, üçüncü ön eleme turu rövanş maçında Lihtenştayn temsilcisi Vaduz’a 4-2 dinamobet giriş mağlup oldu. Maça veda eden Yeşiller Beyazlılar Teknik Direktörü İlhan Palut, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.