DOLAR 32,5425 0.13%
EURO 34,9346 -0.22%
ALTIN 2.439,390,15
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Teixeira’nın takımdan ayrılıp Brezilya’ya döndüğü haberleri geldi
  • Haber444
  • Spor
  • Teixeira’nın takımdan ayrılıp Brezilya’ya döndüğü haberleri geldi

Teixeira’nın takımdan ayrılıp Brezilya’ya döndüğü haberleri geldi

ABONE OL
5 Temmuz 2022 16:56
Teixeira’nın takımdan ayrılıp Brezilya’ya döndüğü haberleri geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Alex Teixeira en son Beşiktaş forması giydiğinde 30 maçta 4 gol atıp asist yaptı.

FTA Antalyaspor başkanı Aziz Çetin, Ruud Boffin, Nando, Hakan Özmert, Fedor Kudryashov, Haji Wright ve Fernando Martins’in transferleriyle ilgili açıklama yaptı.

Bundan sonraki hedefim ilk 5’e girmek

Radyospor’a konuşan Aziz Çetin, “Sezona Ersun Yanal ile başladık, Ersun Hoca ile yollarımızı ayırdıktan sonra Nuri Şahin ile devam ettik. Nuri hocamızın dönem içindeki performansı ve transferleriyle iyi bir form yakaladık ligi bitirdik. Hedefimiz ilk 5’e girmek değil ama önümüzdeki dönemde bunu başarmaya çalışacağız.”

Boffin ve Nando ile yol ayrımı olan Hakan’da devam edin

Ruud Boffin, Naldo, Hakan Özmert ve Fedor Kudryashov’un transferlerine değinen Başkan Çetin, “Önümüzdeki dönem için Hakan Özmert ile madridbet anlaşıyoruz. Kudryashov ile yolumuza devam ediyoruz. Antalya Sporunun geleceğini düşünmeliyiz. Bu aşamada ilk teklifimizi Naldo ve Boffin’e ilettik. Her iki oyuncu da başlangıçta olumsuz yanıt verdi. Müzakerelerimiz devam ediyor” dedi.

“Fernando ile %90 aynı fikirdeyiz”

Aziz Çetin, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un gündemindeki Fernando ve Hajiwright ile ilgili olarak, “Fernando ile %90 anlaşıyoruz. Fernando Martins’in kontratında 1 milyon Euro’luk feragat maddesi var. Haji Wright ile de anlaşıyoruz, görüşmelerimiz devam ediyor. kulübü SönderjyskE. Wright’a bir teklif gelebilir ama oyuncu Antalya’da mutlu ve burada olmak istiyor.”

Dönem içinde gelen Fernando, Akdeniz ekibine 18 maçta 4 gol ve 4 asistle katkıda bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.