DOLAR 32,5915 0.35%
EURO 34,8359 0.28%
ALTIN 2.494,430,42
BITCOIN %
Mersin
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TFF 2. grup beyaz takımlarından Sarıyer

TFF 2. grup beyaz takımlarından Sarıyer

ABONE OL
22 Eylül 2022 21:58
TFF 2. grup beyaz takımlarından Sarıyer
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Galatasaray’dan Atalay Babacan’ı kadrosuna kattı. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu 2022/23 sezonunu İstanbul’da geçirecek. Sarı-kırmızılı kadroda KAP’a yapılan açıklamada, ” Profesyonel futbolcumuz Atalay Babakan’ın 2022-2023 sezonunun sonuna kadar geçici transferi için Sarriye Spor Kulübü ile anlaşmaya varıldı. ” ifadesi kullanır.

Sarıyer, daha önce Galatasaray’dan Eren Aydın ve Işık Kaan Arslan’a bir yıllığına katıldı. Cim Bom altyapısında yetişen Atalay, Adanaspor ve Ümraniyespor’un pesattr ardından Mavi Beyazlılar’da kiralık olarak oynayacak.

Sarıyer, TFF Beyaz 2. Grup’ta 2 hafta kala 4 puan alarak 5. sırada yer alıyor.

Sezona Jorge Jesus için güçlü bir başlangıç ​​yapan Fenerbahçe, son transfer gününde eski Beşiktaş’a karşı büyük bir hata yapmaya hazırlanıyor. Siyahlar Beyazlılar, iki gün önce 22 yaşındaki Adana Demirsport’un defans oyuncusu Tayyip Talha Sanucci için bir hamle yaptı ve iki kulüp müzakerelerde uzun bir yol kat etti.

Önce Kanarya’nın transfer haberi geldi, ardından Mavi Şimşeks’in Tayyip Talha için  Fenerbahçe ve Beşiktaş ile karşılaşmasıyla işler değişti. İHA, siyah-beyazlı takımların, isabetli oyuncu için Adana ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak da transferi resmen açıkladı. “Tayyip Talha Beşiktaş büyük bir tebrik, bu sözümüzü tuttuk pesattr giriş çünkü Beşiktaş kulübüne daha önce söz verdik ve kimseyle para konusunda pazarlık yapmadık” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.