DOLAR 32,5339 0.12%
EURO 35,0558 -0.01%
ALTIN 2.438,740,14
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Topu ağlara gönderdi.

Topu ağlara gönderdi.

ABONE OL
19 Ağustos 2022 10:17
Topu ağlara gönderdi.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Trabzonspor verimli çıktı. Ön bölgede hücum yapan Trabzonspor’a karşı topu Kouassi kazandı. Sol kanattan ceza sahasına giren Quasi, Bisque’nin topunu yerden arka direğe attı. Kaleci son dakikada topu kornere gönderdi.

Edin Bishka sol kanattan topa vurduktan sonra ceza sahasının yayından Vacacetas’a pas verdi. Top Vacacetas tarafından vuruldu ve savunma dışına çıktı.

Karşılaşma Empoli’nin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Beşiktaş’ın altyapısında yetişen ve A Takımı’nda oynarken dikkatleri üzerine çeken Rıdvan Yılmaz, Avrupa’da son iki finalist oldu. Sırada lensbahis Eintracht Frankfurt ve Glasgow Rangers vardı. Milli futbolcumuzun pas yarışını İskoçya kazandı. Rangers, siyah ve beyazları 4 milyon € + 2.25 milyon € bonus ve sonraki satışta %15 hisse ile ikna etti.

Bugün Rıdvan, Mavi Beyazlı ekiple kendisini beş yıldır bağlayan bir sözleşmeyi resmen imzaladı.

21 yaşındaki sol bek sözleşmeyi imzaladıktan sonra şunları söyledi: Rangers taraftarları hakkında çok şey duydum ve onların önünde ilk kez oynayacağım için çok heyecanlıyım.”

Transferi tüm hızıyla sürdüren Galatasaray, orta sahada Fransız Mets’in genç yıldızı Bubbacar Traore’yi hedefliyordu. İngiliz basınından gelen haberlere göre Sarı-Kırmızılılar,  Wolverhampton, Fulham ve Newcastle United ile birlikte 20 yaşındaki oyuncu için yarıştı.

Cimbom bu traorenin nabzını hissetmeye devam ederken, aktarımı tamamlamak oldukça zor görünüyor.  Ocak ayında İngiliz kulübü Wolves Wolverhampton’ın genç futbolcu için yaptığı 14 milyon euroluk teklifin yetersiz görüldüğü öğrenildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.