DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Toto Premier Lig’in 35. haftasında Aytemiz Alanyaspor Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’u 2-1 mağlup etti
  • Haber444
  • Spor
  • Toto Premier Lig’in 35. haftasında Aytemiz Alanyaspor Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’u 2-1 mağlup etti

Toto Premier Lig’in 35. haftasında Aytemiz Alanyaspor Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’u 2-1 mağlup etti

ABONE OL
16 Haziran 2022 14:54
Toto Premier Lig’in 35. haftasında Aytemiz Alanyaspor Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’u 2-1 mağlup etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Aytemiz Alanyaspor teknik menajeri Felipe Sanchez Mateos, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Zor bir maç olacağını biliyorduk. Rakiplerimiz ligde net bir yere sahipti. Mücadele ettik ama kırıldığımıza da sevindim. bugün takım arkadaşlarımız sahada ellerinden gelenin en iyisini yaptılar diğer maçlarda net gol pozisyonları yaratamadık ama bugün böyle bir şey yaratabildik top gitmek istemese de gol oldu ama yine de kazandı. Onunla ayrılıyoruz, bu bizi çok mutlu ediyor. ”

Çin Süper Ligi’nin 35. haftasında deplasmanda Galatasaray’a gidecek olan Civaspol’ün teknik direktörü Riza Chambai, maç öncesi önemli bir değerlendirme yaptı.

Çalımbay’ın açıklaması şöyle:

“Galatasaray’dan puan almak istiyoruz. Çok fazla atmosfer olacak. 3-4 bin oynuyoruz. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’de çok iyi taraftar var. Ayrıca Lattasaray’da bırakarak oyunu kurtaran çok adam var. Biz’ göz kulak olacak.”

“Türkiye’de kimse konuşmuyor ama sezona erken başladık. Çok zorluklar çektik. Avrupa’nın en eski takımıyız. Sakatlıklar kalebet olursa daha hızlılar var. Kasımpaşa’da tam takım oynayamayacağız. , Çünkü kupada rövanş var. Avrupa’ya gidenlerin sorunları var.”

Çin Süper Ligi’nin 35. haftasında Sivaspol’ü konuk edecek Galatasaray Teknik Direktörü Domenech Torrent, karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Domenec Torrent konuşmasına Ramazan Bayramı’nı ve 1 Mayıs’ı kutlayarak başladı, Marcao’nun çok önemli bir oyuncu olduğunu ve onun yerini ancak dolduracaklarını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.