DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2073557-2,30%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzonspor açısından bakarsak, Avrupa’da oynamanın hiçbir farkı yok
  • Haber444
  • Spor
  • Trabzonspor açısından bakarsak, Avrupa’da oynamanın hiçbir farkı yok

Trabzonspor açısından bakarsak, Avrupa’da oynamanın hiçbir farkı yok

ABONE OL
9 Kasım 2022 13:23
Trabzonspor açısından bakarsak, Avrupa’da oynamanın hiçbir farkı yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Şampiyonlar takımına katıldım sözlerini kullandı.İspanya’nın en çok satan spor gazetesi AS Manu de Juan’ın Real Madrid muhabiri, Galatasaray’ın sağ bekleri Sasha Boya ve Eden Hazard’ın sarı-kırmızılı takıma katılma olasılığı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

REAL MADRID’DE MÜCADELE?

Özgür Sankar’ın Radiospor’daki canlı yayın konuğu Manu de Juan, “Sasha Boy, geleceği olan çok genç bir futbolcu; Şu anda Real Madrid’in gündeminde değil. Real Madrid’de sağ bek vbet oynayan çok oyuncu var.

gerektiği gibi Carvajal, Odriozola,  Lucas Vazquez; Ayrıca ara sıra Ancelotti, Nacho ve Rudiger ile de oynayabiliyor. Uzun süreli sakatlıklar ve sakatlıkların ardından formdaki sorunlar, onun istediğini veren bir oyuncu olmasını engelledi.Real Madrid,  maaşının yarısının ödenmesi şartıyla kiralık teklifleri de dört gözle bekliyor.

Hazard yılda  15 milyon euro kazanıyor. Elbette şartları vbet giriş yerine getirmeyi vaat eden bir kulübe transfer olabilir” dedi.

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir, Ömer Ali Şahiner için 1+1 yıllık sözleşme uzattı.

Ömer Ali Şahiner imza törenine Başkan Yardımcıları Mesut Altan ve Mustafa Erogüt katıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Ömer Ali Şahiner’in sözleşmesi 1+1 yıl uzatıldı. Oyuncumuzun sözleşmesinin imzalanmasında Başkan Yardımcılarımız Mesut Altan ve Mustafa Erogüt hazır bulundu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.