DOLAR 32,3660 0.11%
EURO 35,0553 -0.15%
ALTIN 2.322,080,14
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Transferinin başarısız olması ihtimaline karşı Sarı-Kırmızılılar’ın gündeminde
  • Haber444
  • Spor
  • Transferinin başarısız olması ihtimaline karşı Sarı-Kırmızılılar’ın gündeminde

Transferinin başarısız olması ihtimaline karşı Sarı-Kırmızılılar’ın gündeminde

ABONE OL
22 Temmuz 2022 17:47
Transferinin başarısız olması ihtimaline karşı Sarı-Kırmızılılar’ın gündeminde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Çift taraflı orta saha talebini yönetime bildiren Okan Brook, bölge için ayarı değiştirmeyi planlıyor. Aston Villa’dan Morgan Sanson’ın nabzı doğrulandı ve Joao Mario da kadroya dahil edildi.

Futbol menajeri Cenk Ergün, bir orta saha transferinde  bu iki isme öncelik veriyor.

Ola Solbakken, Vedat Muriç, Yumit Bozok ve Shomurodov…

Ola Solbakken, Galatasaray forveti için olağanüstü bir transfer oyuncusu.

Gündemdeki Norveçli futbolcunun sözleşmesi bu yıl sonunda bitiyor. Birkaç gün içinde yönetim, Solbakken için Bodo Glimt ile görüşecek.

Sarı Kırmızı Takım, hücum hattını tamamen yenilemeyi planlıyor. Gomis ve Diane arasındaki ayrılık hafife alındı.

Cenk Ergun’un kadrosunda Vedat Muriç, Yumit Bozok ve Shomurodov yer alıyor.

Fenerbahçe Kulübü, “Hepimiz İçin Dijital Erişilebilirlik” belirterek Erişilebilirlik Çeviri Projesi’nin hayata geçtiğini duyurdu.

Fenerbahçe’den meydana getirilen izahat şu şekilde;

Birçok temel değişimin yaşandığı, hâlihazırda yavaş ilerleyen trendlerin bugünün gerçekliği haline geldiği günümüzde ‘Geleceğin Dijital Dünyası’ndaki yerini almak için adımlar atan Kulübümüz, spor kulüpleri içinde bir ilke daha imza attı.

Fenerbahçemiz, ‘Hepimiz İçin Dijital Erişilebilirlik’ diyerek kapsayıcı spor kulübü olmasının ötesinde bununla beraber bir STK bulunduğunu celtabet gösterme adına işitme engelli bireylerin toplumsal dünyadaki bariyerlerini kaldırmak için ‘Engelsiz Tercüme’ projesini hayata geçirdi.

Engelsiz Tercüme ile cümleler suni zekâ analizlerinden geçerek işaret dili dil bilgisi kurallarına uygun olarak işlenirken, söz mevzusu proje ile işitme engelli bireylerin yaşadıkları kontakt sorunlarını çözmek hedeflenmektedir.

İşitme engelli bireylerin Engelsiz Tercüme teknolojisiyle bilgiye daha rahat ve süratli erişebilmesi noktasında mühim bir adım atan Kulübümüz, tüm farklılıkları bir kenara bırakarak farkındalık yaratma adına ‘Engelsiz Tercüme’yi kullanıma sundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.