DOLAR 32,3303 0.24%
EURO 35,1012 -0.1%
ALTIN 2.298,510,94
BITCOIN 22791750,57%
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tüm Galatasaray taraftarlarının umurunda

Tüm Galatasaray taraftarlarının umurunda

ABONE OL
5 Temmuz 2022 17:03
Tüm Galatasaray taraftarlarının umurunda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Deli miyim, çıkayım bütün bu siyasi güçle yüzleşeyim. deli olun hepinizin bu topluluğa karşı sorumluluğu var hadi oraya gidelim Bir dahaki sefere daha fazla insan gelmeli ve gelenlere teşekkür ediyorum. ”

“Keşke Aykut Devasa’ya İsmail Kartal gibi veda edebilsek”

Ali Koç, “İnşallah Aykut Devasa’ya da İsmail Kartal gibi veda edebiliriz” diyerek şu açıklamayı yaptı:

“Aykut Fenerbahçe efsanelerinden biri. O dolu. Nedense Aykut Devasa Konyasor’un teknik direktörüyken bize geldiği deplasman maçı Alex’ten tesadüfi bir oyundu. Alex Cox’un yüzleşmesiyle yanlış olduğunu, kasıtlı olduğunu söyledi. Verdim. şiddetle ona geri dön.O niyetimiz olsaydı daha iyi anlardı.Yönetime gittikten sonra eski oyuncularımızdan bazılarını davet ettik.Yarışmaya katıldı.Alex bizden bağımsız olarak Türkiye’ye geldi.Sırf konunun hassasiyetinden dolayı. Aykut Hoca’ya saygılar, kendi kulübemi bahisbeta aramadım, kulübeyi yönetmedim gazetelerde haber bile vardı Konaklama krizi başka bir otel sahibi bizi ağırladı, plaket vermedik, ben koymadım. Kendi kutum, soyunma odasına yüz yüze almadık yine de Aykut Hoca’nın bunu söylemesi çok ayıp. Onun dışında Aykut hocam benim için her zaman efsane olacak.Fenerbahçe’de çok efsane sporcular var. ama Fenerbahçe için var olanlarla hayatlarının bu döneminde olanları ayırt etmemiz lazım Fenerbahçe için var olan insanlar Fenerbahçe’de sportmenlik adına belirli pozisyonları alıp maddi durumlarını iyileştiren sporcular da var hepsini sıralayamam aynı şeyde.”

Fenerbahçe kulüp başkanı Ali Koç, yaklaşan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçimi öncesinde açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’nin 2021 yılı genel finans konferansında konuşan Ali Koç, “Bir sonraki TFF başkanlık seçimi Türk futbolunun dönüm noktalarından biri olacak. Türk futbolunda FETÖ teşkilatının unsurları devam ediyor. Biri Aday. Sevdiğim biri sayıyorum. ve bir arkadaş olarak biliyorum.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.