DOLAR 32,5988 0.34%
EURO 34,8217 0.17%
ALTIN 2.507,380,93
BITCOIN %
Mersin
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tüm oyunculara ihtiyacımız var

Tüm oyunculara ihtiyacımız var

ABONE OL
19 Ağustos 2022 10:13
Tüm oyunculara ihtiyacımız var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bakkal, İsmail Aissati  ve Thiago López’in iyi olduğunu savunarak söyledi. Bence gelip takıma katılabilir. Takıma katılacağını düşünüyorum. Tabii ki, şimdi yasaklandı. Ayrıca tüm oyunculara ihtiyacımız var. Onun için Aissati ve Lopez bu takımın oyuncuları. Aslında görev süremin başında da söylediğim gibi transfer penceresinin açılacağını düşünmüyordum, bu yüzden tüm bu oyuncular kaldı ve herkes kaldı. Umarım hem Aissati hem de Lopez bize döner. Normal şartlarda üretime her zamanki gibi devam edeceğiz.”

“Harika bir oyuncu grubu var”

Park, “Geçen yıl  30 puana ulaştık” dedi. Ayrıca daha iyisini nasıl yapabiliriz diye düşünüyoruz. Bunu yapabilecek takımlar var ve kalıcı oyuncu grupları var. Umarım geçen yıl yakaladığımız başarıyı yakalarız.”

Mesut MADAN/BURDUR, (DGK)

Giresunspor’un genç bir forvet aradığı konuşuluyor ancak Enis’in önceliği Avrupa’da Abdullah Awji’nin istediği gibi oynamak. geliştirmek için betovis ekip tarafından istihdam edilecektir.

İki genç isme izin veriliyor

Krediden döndükten sonra Sloven milli takımına katılan Hakan Yeşil ve Behlül Aydın, Avusturya’da forma giymedi. Teknik heyet, deneyim kazanmak için iki genç futbolcunun yeniden işe alınmasını tavsiye etti. Özellikle 2002 doğumlu Hakan örneğinde birinci ve ikinci ligde çok sayıda kulüp var. Aynı şekilde 21 yaşındaki Behlül’ün de bir talip vardır. Teknik direktör Abdullah Avcı, yaptığı son açıklamada, “Trabzonspor bekleyecek bir yer değil. Oynarsın gidersin oynarsın dönersin.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.