DOLAR 32,5425 0.13%
EURO 34,9346 -0.22%
ALTIN 2.439,390,15
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türk voleybolunu dünyada ilk tanıyan isim olmuştur
  • Haber444
  • Spor
  • Türk voleybolunu dünyada ilk tanıyan isim olmuştur

Türk voleybolunu dünyada ilk tanıyan isim olmuştur

ABONE OL
5 Temmuz 2022 16:56
Türk voleybolunu dünyada ilk tanıyan isim olmuştur
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

2016-2017 sezonunda Sudan Ligi adı altında dünyaya duyurulan West Venus, markanın birçok önemli projeye imza attığını, sporu kitlelere ve yeni bir nesile tanıttığını ve spiritüel sporcuların en büyük destekçisi olduğunu duyurdu.

Duygu Badem Uylukçuoğlu ve Ergün Güler…

“Sürdürülebilir başarının anahtarı”

Vestel Tecim A.Ş. Genel Müdürü Ergün Güler, “Voleybola desteğimizi tek sponsorlukla sınırlamıyoruz. Bugün olduğu gibi sporcularımızı da önemli müsabakalarda destekliyoruz. Bugün Vestel, Vestel’e voleybol ve voleybolla katılıyor. Hatırlanmak üzere. Bu başarı bizimdir Kendimize Kadın Voleybol Ligi adını verdik ve zaman içinde ortaklığımızı sürdürülebilir başarının anahtarı olacak şekilde genişlettik.Amacımız Türkiye’nin en başarılı sporu olan voleybol, özellikle de kadın voleybolunun, hak ettiği ilgiyi görüyor, sporun ilerlemesine katkıda bulunuyor ve voleybolu daha popüler hale getiriyor. Bu amacımıza ulaştığımız için mutlu ve gururluyuz.”

“Dünyanın gözü vatanımızın üzerinde”

Güler konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

“Geçen yıl başlattığımız ‘Biz Voleybol Milletiyiz’ kampanyası ile Tokyo Olimpiyatları’nda madalya için yarışan ağ sultanlarına destek hissettik. Bu sunum Türkiye adiosbet genelinde yapılırken 3 reklamla kamuoyunda farkındalık oluşturduk. yıl da sosyal medya projelerine ve fiziki aktivitelere destek vermeye devam ettik.Network Sultan’ın başarısı sayesinde tarihin en başarılı kadın sporu olarak gördüğümüz voleybolun milleti olduğumuzu dünyaya kanıtladık. Bugündeyiz Milletler Cemiyeti’ne ev sahipliği yapıyor olmamız bu konudaki en somut ve güncel göstergedir.Voleybol dünyasının gözü ülkemizin üzerindedir. teknik, sanatsal, sportif ve kadın başarısına sahip bir ülke. Bu amaçla Vestel olarak yenilikçi projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.