DOLAR 32,5259 0.23%
EURO 34,8788 0.33%
ALTIN 2.475,060,54
BITCOIN %
Mersin
26°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Üçüncü ve dördüncü setlerde hata yapmak kolaydı
  • Haber444
  • Spor
  • Üçüncü ve dördüncü setlerde hata yapmak kolaydı

Üçüncü ve dördüncü setlerde hata yapmak kolaydı

ABONE OL
2 Kasım 2022 13:54
Üçüncü ve dördüncü setlerde hata yapmak kolaydı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Sabırlı oynamaları bizi dürüst olmaya zorladı. Üzgünüz” dedi.

Sırbistan’a karşı oynadıkları maçla ilgili olarak Edda, “Yarın çok zor bir maç bekliyoruz. Bana göre bu turnuvanın  en iyi voleybol takımı Sırbistan ve çok iyi blok betvegas yapıyorlar. Ayrıca savunmada ve hücumda oldukça etkilidirler. Boskoviç gibi çok önemli bir silahları var. Onları durdurmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

“Zayıflıklarımızı iyi kullandılar”

Antrenör Giovanni Goodetti maçın sonunda şu yorumu yaptı: “ABD takımı yüksek seviyede oynamıyor, ancak iyi gidiyorlar. Kolay sayıları bulmak için zayıf ve zayıf yönlerimizden yararlanın. Aynı zamanda bir fark yaratıyor. Sırbistan’a karşı maçımız çok zor olacak. Sırbistan gerçekten iyi oynayan ve sayı atan bir takım. Bu yüzden hücumda daha iyisini yapmalıyız. Bütün betvegas giriş maçlarda bir öncekinden daha iyi oynamaya çalıştık. Saldırıyı inceliyoruz ve daha iyi çözümler bulmaya çalışıyoruz. Ama bazen çözüm bulmakta zorlandığımızda  tüm maçı etkiliyor.”

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde sezonun ikinci haftasında Beşiktaş’ı konuk ediyor. L ev sahibi  ilk çeyreği 22- ile tamamladı. Muradiyeh Stadı’nda 13 önde, ilk yarı saha 39-33 6 puanla 39-33 önde sona erdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.