DOLAR 32,4354 0.06%
EURO 34,4821 -0.08%
ALTIN 2.489,020,25
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

UEFA’da Masuras’ı Tahmin Etmek İstiyorsunuz
  • Haber444
  • Spor
  • UEFA’da Masuras’ı Tahmin Etmek İstiyorsunuz

UEFA’da Masuras’ı Tahmin Etmek İstiyorsunuz

ABONE OL
15 Eylül 2022 21:21
UEFA’da Masuras’ı Tahmin Etmek İstiyorsunuz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Haftalardır süren müzakerelerde devam eden  son maçla birlikte Trabzonspor şimdi kanat oyuncusunun transferini tamamlayarak adını UEFA’nın ligdeki müsabakalar listesine almayı umuyor Birleşmiş Milletler Ligi Avrupa Ligi’nde. Masuras’a seyahati olmayan Trabzonspor ayrılacak ve Yunan tarafı kendilerini önermek için mücadele etti.

Müzakereler devam ediyor

Bu arada dört branşta çalışmalarını sürdüren Trabzonspor,  Artem Dovbyk’in transferi için oyuncu kulübü SC Dnipro ile görüşmeye devam ediyor. Ukraynalı forvetin Bets10 yanı sıra Burgonya kulübünün adı da Roman forvet Eldo Shomerodov ile  anılıyor.

Selay SAYKAL / TRABZON, (DHA)

Corendon Alanyaspor, Spor Toto Süperliga 5. Hafta’da Başakşehir’de bu sabah Cengiz Aydoğan’ın tesislerinde yaptığı deplasman maçı için hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, antrenör Francesco Farioli gözetiminde, serbest koşular ve ısınma egzersizleri ile başlar. Antrenmanın ikinci yarısında turuncu ve yeşilli futbolculardan oluşan takımlar pas vermeye çalışıyor. Çalışma, iki takıma ayrılan oyuncuların bets10 giriş taktik antrenmanı ile sona erdi. Akdeniz’in yarın Fatihtrim Stadı’nda Başakşehir ile  oynayacağı maçı Ali Şansalan çalıştıracak.

FIBA ​​Euro 2022’de bir erkek milli basketbol takımı, A Grubu ilk maçında Karadağ’ı 72-68 yenerek yer aldı. Baş Antrenör Ergin Ataman, maç sırasında ve sonrasında iz bıraktı. Öte yandan Larkin’in performansı büyük ilgi gördü.

Milli takımımız ilk yarıyı 41-31 önde tamamladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.