DOLAR 32,3660 0.11%
EURO 35,0553 -0.15%
ALTIN 2.322,080,14
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Volkan Demirel, Milli Takım’a geri dönecek ama…
  • Haber444
  • Spor
  • Volkan Demirel, Milli Takım’a geri dönecek ama…

Volkan Demirel, Milli Takım’a geri dönecek ama…

ABONE OL
7 Nisan 2021 12:59
Volkan Demirel, Milli Takım’a geri dönecek ama…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

RADİKAL – Volkan Demirel’in A Milli Takım’a neden çağrılmadığı konusu gündemi meşgul etmeye devam ederken NTV Spor’da yayınlanan “Spor Servisi” programında Fenerbahçeli kalecinin durumu masaya yatırıldı. Mehmet Demirkol, konuyla alakalı yaptığı yorumda, “Volkan Demirel milli formayı hak ediyor, ama Milli Takımı EURO 2016’ya taşıyan Volkan Babacan’a haksızlık olur mu? Olur. Ama gazetecilerin bu soruyu sorma hakkı vardır. İnsanlar gerekçesini merak ediyor. Ben İsveçli bir gazeteci olsam gene ilk soracağım soru Fatih Terim’e bu olur.” dedi. 

Telefonla yayına bağlanan Milliyet gazetesi yazarı Atilla Gökçe, geçtiğimiz günler kaleme aldığı “Volkan, özür dilerse geri çağrılacak” yazısına açıklık getirdi. Gökçe, “Fatih Terim’inVolkan Demirel hakkında verdiği cevap doğru değil. Medya, merak edilen haberleri kaynağına sormak zorunda. Fatih Terim, Volkan Demirel’in basının önünde özür dilemesini bekliyor. Bu bilgiyi Milli Takım’ın içerisinden aldım.” ifadelerini kullandı. Fatih Terim’in dün basın toplantısında kendisine yöneltilen “Volkan Demirel neden kadroda yok” şeklindeki soruya sinirlenmiş “Durum çok net. Bir milli takım var, seçeceğimiz oyuncu sayısı belli. Çağırdığımızdan daha fazla çağırmadığımız var. Yalnız, niçin Ahmet Mehmet’i sormuyorsunuz da ısrarla Volkan’ı soruyorsunuz? Bir kez daha söylüyorum: Çağırdığımızdan fazla çağırmadığımız var. Kimseyi sormuyorsunuz, onu soruyorsunuz. Ben söyleyeyim size: Siz bundan besleniyorsunuz. Medya üzerinden haber gönderecek değilim. Buradan haber göndereyim. Medya üzerinden haber gönderirsem sizin istediğiniz olacak. Buna izin vermeyeceğim. Biliyorsunuz, Volkan’la ya da diğer çağırmadığımız arkadaşlarla ilgili gerekçeler sıralamak ve medya üzerinden beyanat vermek benim tarzım değil. O nedenle kusuruma bakmayın” demişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.