DOLAR 32,5881 0.1%
EURO 34,9553 0.29%
ALTIN 2.420,13-0,10
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yanında olanın kazanacağını düşünüyorum
  • Haber444
  • Spor
  • Yanında olanın kazanacağını düşünüyorum

Yanında olanın kazanacağını düşünüyorum

ABONE OL
22 Temmuz 2022 17:46
Yanında olanın kazanacağını düşünüyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Şimdiden yarışacak tüm  arkadaşlarıma başarılar dilerim.”

Selman Taşbek: “Binicilerimiz için en büyük gün branş yarışıdır.”

Geçmiş  Gazi yarış şampiyonluklarını kazanan Türkiye Jokey Kulübü’nün direktörü Selman Taşbek, şunları söyledi: “Türkiye’de at yarışı sevgisi çok büyük. Ben burada doğdum ve burası benim doğduğum yer diyebilirim. 58 yaşındayım ve 3-4 yaşımdan itibaren her şeyi hatırlıyorum. Binicilerimiz için en önemli gün patlıcan yarışıdır. En büyük sevinçlerimizi de en büyük acılarımızı da bu yarışta yaşıyoruz. Yıllardır burada yaşadığımı anlayacaksınız ve her an benim için çok değerli bir zaman. Görünüşe göre bu Pazar çok sayıda yarışmacıyla tutkulu bir yarışa tanık olacağız. Pandemi nedeniyle iki yıldır seyircisiz yapılan Gazi yarışı bu yıl  30 binin üzerinde katılımcıyla yapılacak. Ayrıca bugün çok değerli anıları paylaşabileceğimiz çok anlamlı bir toplantı oldu. Eski binicileri unutmamak ve onları hatıra plaketleri olarak işlemek çok keyifli bir andı. Bence Ahmet Çelik yılın bet10bet en iddialı binicilerinden biri olacak. Bu yarışı arka arkaya yedi kez kazanmış olması, çok önemli ve bence eşsiz bir başarı oldu. Ahmet Çelik bu sene favorim. Tabii ki diğer biniciler de değerli koşucular, bu yüzden iyi bir eşleşme görmeyi umuyorum. Herkese başarılar diliyorum” dedi.

Elazığ’ın ev sahipliğinde 23 – 25 Haziran tarihleri içinde Anadolu Yıldızlar Ligi badminton çeyrek final müsabakaları 17 ilden 12 kız, 12 adam ekibi olmak suretiyle 120 sporcunun katılımıyla 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonunda başladı. Organizasyona ilişkin açıklamalarda bulunan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “Şehrimizin ev sahipliğinde meydana getirilen Analig badminton çeyrek final müsabakaları başladı. Şehrimiz her branşta merkez.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.