DOLAR 32,5453 0%
EURO 34,9107 0.13%
ALTIN 2.434,920,50
BITCOIN 2071688-4,14%
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yapacağını söyledi

Yapacağını söyledi

ABONE OL
28 Haziran 2022 17:12
Yapacağını söyledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

2015-2016 sezonunda Çin Süper Ligi takımlarından Konyaspoor’a katılan Nejc Skubic, 6 yıl forma giydiği Anadolu Kartalları ile takımın efsanelerinden biri haline gelen ve kariyerini noktalayan Hatayspor maçına veda etti. hazırladığı mektupla ekip.

Konyasport’un resmi internet sitesinde yer alan veda mektubunda Skubic, “Her şey bir rüyada biter. Konyaspor yine Avrupa Kupası’nda oynayacak ve taraftarların benim için yarattığı eşsiz atmosfer ve galibiyetle bitireceğim. kariyer.” açıklaması yaptı.

Nejc Skubic’in veda mektubunda şu ifadeler yer aldı:

“Merhaba Konyaspoor, merhaba Konya. Kişisel en iyi kulübüme veda etme zamanı. Seninle harika bir 6.5 yıl geçirdim. Kulüp tarihinin en iyilerinden bazılarını yaşadık. En zor anları da yaşadık. Bu deneyimler aramızda kimsenin koparamayacağı bir bağ oluşturdu.Tüm eski takım arkadaşlarıma, eğitmenlerime, sağlık personelime, tercümanlarıma, ekipmanlarıma, tüm insanlara, bana ve aileme her şekilde destek olan herkese teşekkür etmek istiyorum.

Tabii ki taraftarların onlara özel bir teşekkürü var, bu kulübü mükemmelleştirdiler ve en sevdiğim kulüp oldular. İyi ya da kötü, pumabet bizimle oldular ve onları kalbimdeki en iyi destekçi yapan da bu. Ayrıca kulübün menfaati için çalışan tüm kulüp başkanlarına ve oyunculara teşekkür ediyorum. Ayrıca benim için hazırladığınız 15.5.2022 harika akşamı için teşekkür ederim.

Her şey bir rüya gibi sona erdi. Konyaspor yine Euro’da oynayacak ve kariyerimi galibiyetle ve taraftarların benim için yarattığı eşsiz atmosferle bitirdim.

Son maçta kaptan olmama izin veren tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sayın Cumhurbaşkanımız Fatih’e, kararıma gösterdiği anlayış ve saygıdan dolayı teşekkür ederim.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.