DOLAR 32,3856 0.19%
EURO 35,0743 -0.02%
ALTIN 2.324,730,24
BITCOIN %
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yarın maç 11’den 11’e kadar başlayacak
  • Haber444
  • Spor
  • Yarın maç 11’den 11’e kadar başlayacak

Yarın maç 11’den 11’e kadar başlayacak

ABONE OL
9 Kasım 2022 13:23
Yarın maç 11’den 11’e kadar başlayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Dizilişi 4-4-2’ye çevirdiler. Başka bir oluşum için hazırlanıyorduk. Yarın 2 kez 6, 2 kez 3 puan alan gruptaki takımın maçı var. Hepimiz gidebiliriz ama o dışarıda kalabilir. İç sahada oynayacağız, özellikle taraftarın desteğiyle, muhalefeti baskı altına almamız gerekiyor. Umarım yarın sahadaki planlarımızı gerçekleştirebiliriz. Yarınki önemli grup maçlarımızdan birini kazanarak kendimize avantaj sağlamak istiyoruz” dedi.

Avcı, maçla ilgili değerlendirmelerine şöyle devam etti: “Özellikle Avrupa Ligi’nde 3 maç oynadık ve kırmızı kartlar çıktı. 2’si düşmana, 1’i bize oldu. Burada daha dikkatli olmalısınız. Düşmanımız devam ediyor. Bu liglerin standart ve kaliteli takımı. Taraftarlarımızla ganobet birlikte birçok başarıya imza attık. Yarın  onların pozitif desteğini rakibe baskı yapmak, maçı kazanmak ve avantaj sağlamak için kullanmak istiyoruz. Kadro beklenmedik olmayacak, bazı pozisyonlarda çok fazla rotasyon yapamıyorum. Oyuncuların ölçümleri var, bakalım sonra ne olacak. Büyük bir sürpriz olacağını sanmıyorum. Maxi penaltıyı çeviriyor. Fransız ekibiyle oynayacağımız için oyunu Yumit’e bıraktık. Onunla başlayalım” dedi.

Avcı, takımın performansının giderek arttığını belirterek, “Normal futboldaki bazı şeyleri mükemmelleştirmeye çalışıyoruz. Standart parçaları ganobet giriş bile istediğimiz gibi kullanamadık. Geçen yıldan bu yana kadromuzda büyük bir değişiklik oldu. Milli oyuncularımız var, defans hattının bir standardı var. Oyunda bazı aksaklıklar var, bu aksaklıkları gidermeye çalışacağız.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.