DOLAR 32,3319 0.22%
EURO 35,1136 -0.12%
ALTIN 2.309,211,41
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yarınki dirilişin ardından Antwerp maçını kazanıp
  • Haber444
  • Spor
  • Yarınki dirilişin ardından Antwerp maçını kazanıp

Yarınki dirilişin ardından Antwerp maçını kazanıp

ABONE OL
1 Eylül 2022 20:54
Yarınki dirilişin ardından Antwerp maçını kazanıp
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Salı ve Çarşamba günleri yapacağımız antrenmanlara devam etmeyi umuyoruz. Hedefim grupta kalmak. Bizim için, kulüp için çok önemli bir maç. Bunun için çalışmalıyız. Çok ciddi konsantre olmalıyız. Bu maçı kazanmak zorundayız dedi.

Bugün ilk maçına çıkan yıldız futbolcu Mesut Özil ile ilgili olarak  Sözer, “Fenerbahçe’de Mesut Özil’i tanıyoruz. İlk kez birlikte çalışmıyoruz. Son 4-5 haftada beklediğimiz gibi geçti. Çok motiveydi. ve ilk maçını kazandı. Buna göre hazırladık. Umarım bundan sonraki maçlarda da oynayabilir ve sahadaki standartlarını gösterebilir” dedi. Nebahçe, takımın genç oyuncularından Mohamed Gümüşkaya ile  yollarını modabet ayırmaya hazırlanıyor. Belçika takımı Westeros ile bu konuda anlaşmaya varıldı. Mohamed Gumuskaya’nın Transferi Anlaştı

500.000 €

Genç futbolcunun Belçika ile dört yıllık sözleşme imzalaması beklenirken, Fenerbahçe transferin kasada tamamlanmasının ardından 500.000 €’yu serbest bırakacak.

Giresunspor’a kiralandı

Geçen sezonun ikinci yarısında Çin Süper Ligi takımlarından Giresunspor’da forma giyen Mohamed Gümüşkaya, deniz takımı Noire için modabet giriş 14 kez forma giydi, 2 gol ve 2  asist yaptı.

Yakup Çınar / Spor KralPrivé

Beşiktaş’ın yıldız golcüsü Wout Weghorst,  ilk resmi golünü siyah beyazlı Karagümrük’e attı.

Beşiktaş’a sezon başında katılan hücum oyuncusu Wout Weghorst,  ilk resmi golünü siyah beyaz formayla Karagümrük’e attı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.