DOLAR 32,3978 0.19%
EURO 35,0092 -0.23%
ALTIN 2.324,480,23
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeni sürem öncesi aktarma çalışmalarını sürdüren Demir Grup Sivasspor
  • Haber444
  • Spor
  • Yeni sürem öncesi aktarma çalışmalarını sürdüren Demir Grup Sivasspor

Yeni sürem öncesi aktarma çalışmalarını sürdüren Demir Grup Sivasspor

ABONE OL
25 Ağustos 2022 16:58
Yeni sürem öncesi aktarma çalışmalarını sürdüren Demir Grup Sivasspor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Geçen sürem Rusya’da Dinamo Moskova forması giyen sağ kanat oyuncusu Clinton N’Jie ile 2 senelik sözleşme imzaladı. Futbolcu, İstanbul’da Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın ofisinde 2 senelik sözleşmeye imza attı.

Kulüpten meydana getirilen açıklamada, ”Yeni sürem öncesi aktarma çalışmalarını sürdüren Demir Grup Sivasspor’umuz, geçtiğimiz sürem Rusya’da parkurbet Dinamo Moskova forması giyen sağ kanat oyuncusu Clinton N’Jie ile 2 senelik sözleşme imzaladı.” ifadeleri kullanıldı.

15 Ağustos 1993’te Kamerun’un Douala kentinde dünyaya gelen Clinton N’Jie futbola ülkesinde başladı. Peşinden Fransa’da Olimpik Lyon’a aktarma olan sporcu sonrasında; Tottenham ve Marsilya forması giydikten sonrasında 2019’da Dinamo Moskova’ya aktarma oldu.  206 maçta 30  gol ve 24  asist kaydetti.

Galatasaray’dan 7 kişilik Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu’na ikinci bir Başkan Metin Öztürk ve Başkan Yardımcısı Niyazi Elkencioğlu atandı. Sermaye Piyasası Kurulu’nun Spor Kurumu’na gönderdiği yazıya göre, bağımsız üye sayısı üçe çıkarıldı.

Daha sonra Dursun Özbek, Burak Elmas döneminde üç bağımsız üye Nikhat Kyrmyzi, Ural Akuzum ve Murat Tatsir’i bağımsız parkurbet giriş üye olarak atadı. Galatasaray Sportif A.Ş. 7 kişiden oluşmaktadır. Yönetim kurulunun görev süresi şirket esas sözleşmesine göre 2025 yılına kadardır. (DGK)

Geçen sezon Kayserispor’u mağlup ederek Girat’ta Türkiye Kupası’nı kazanan Demir Grup Sivaspor, Süper Kupa finalinde yarın Mustafa Kemal Atatürk Olimpiyat Stadı’nda lig şampiyonu Trabzonspor ile karşılaşacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.