DOLAR 32,4613 0.26%
EURO 35,1976 -0.01%
ALTIN 2.324,490,22
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yönetim değişikliği oldu

Yönetim değişikliği oldu

ABONE OL
2 Ağustos 2022 16:51
Yönetim değişikliği oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

O dönem kendileriyle yaptığım bir toplantıda Ankara Guku’nun Ankara belediye başkanı olarak kurumsal kimliğinin öneminden bahsetmiştim. , yönetim kurulunda kim olursa olsun Koca’nın da dediği gibi Ankaragücü Ankara’nın en büyük markası

“Ankaragücü’ne gelince, Ankara bizim tarafımızda”

100 yıllık cumhuriyet. Yavaş, Capital ekibinin 2018’de şampiyon olması gerektiğini vurguladı ve şunları söyledi: Elbette, birçok meslektaşımın bunu böyle gördüğünü biliyorum.  Ankara Guku ile ilgili düşüncemiz bu, yani Ankara bizden yana. 100. yılımızı tüm belediye başkanları ile  kutladık. Kore Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı yaklaşıyor. Biz Ankara Guku olarak, Cumhuriyetin 100. yılında şampiyon olmayı hedeflemeliyiz. Bunun olabilmesi için bütün Ankara’yı ayağa kaldırmamız gerekiyor” dedi.

Ankara 75. Yıl Hipodromu’nda bugün yapılan 4. yarışta safkan Epsilon ile yere düşen Emra Sincan ile biniciler Akın Sözen, Mert Gökalp Arslan ve Mert Ali Solmaz atlarıyla elitroyal birlikte zincirlendi.

TJK’nın verdiği bilgiye göre, biniciler Akın Sözen ve Emra Sincan hastaneye kaldırıldı, ancak Mert Gökalp Arslan ve Mert Ali Solmaz’ın herhangi bir sağlık sorunu yoktu.

TJK’nın açıklaması

Türkiye Jokey Kulübü kazayla ilgili bir açıklama yaptı. İşte açıklama:

Akın Sözen, Emra Sincan, Mert Gökalp Aslan ve Mert Ali Solmaz, 2 Temmuz Cumartesi günü Ankara’da 75. Yıl Stadı’nda düzenlenen 4. yarışta safkanlarını kazada kaybetti.

Mert Gökalp Aslan ve Mert Ali Solmaz’ın sağlık sorunları yok. Ölen atlılar arasında Akın Sözen ve Emrah Sinkan hastaneye kaldırıldı.

Binicimize ve itaat edenlere en iyi dileklerimle ve acil şifalar.

Türkiye Yelken Federasyonu’nun (TYF) ev sahipliğini yaptığı 25. Yat Yarışı, Moda Deniz Kulübü ve TAYK (Türkiye Deniz Yarışları Kulübü) ile Boğaz’da gerçekleştirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.