DOLAR 32,3264 0.22%
EURO 35,1043 -0.13%
ALTIN 2.283,010,25
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yunus Akın, 10 gün sonra sarı-kırmızılı kulübe dönecek
  • Haber444
  • Spor
  • Yunus Akın, 10 gün sonra sarı-kırmızılı kulübe dönecek

Yunus Akın, 10 gün sonra sarı-kırmızılı kulübe dönecek

ABONE OL
16 Haziran 2022 15:21
Yunus Akın, 10 gün sonra sarı-kırmızılı kulübe dönecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Forum, planlandığı gibi bu akşam Sarılar ile son kez Neff Stadı’nda karşılaşacak olan Yunus’u kucaklayacak. Sezonun ilk yarısında Adana formasıyla iki gol atan futbolcu, toplamda sekiz gol attı ve dokuz asist yaptı. Galatasaray’ın hücum oyuncuları Kerem Aktürkoğlu dışında beklenen skor katkısını alamadı ve Yunus’un yeni sezondaki performansına inanıyor.

pazarlık bile yok

Feghouli, Morutan, Emre Kılınç ve Babel’in dönüşümlü olarak oynadığı sağ kanat, Yunus Akgün’e emanet edilecek. 2000 doğumlu solak yıldızı Adanademirer Spor kadrosunda tutmak istese de sarı-kırmızılı kulüp, oyuncularını pazarlık bile yapmadan geri çağırdı. Yunus, Galatasaray maçı öncesinde idmanda Balotelli ile yaşadığı münakaşa haberlerinin asılsız olduğunu söyledi. (sabah)

Maçın ardından yaptığı açıklamayla Emre Alim, 90 dakika boyunca başarılı imajını sergiledi ve rakibinin yedi sayı ile gol atmasını engelledi.

1.88 kaleci, “Bana destek olan herkese teşekkür ederim. Burada olmam için hocalarım çok katkı sağladı. Valerien Ismael etrabet maç öncesi benimle konuştu. Ben de çıkıp elimden geleni yaptım. Çok mutluyum 3 puan. Merhaba ailem ve sevdiklerim. Öğretmenim bana çok destek oldu. Maç bitiminde yanıma geldi. Takım arkadaşlarım da çok destek verdi. Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yılmaz gibi kardeşlerime teşekkür etmek istiyorum” .

Takımın küme düşmesine rağmen Gürsel Aksal Stadı’nda 90 dakika boyunca kendilerini toparlayan ve destekleyen taraftarlar yine hüsrana uğradı. Evdeki son maçımızda tribünler sayı bile alamayınca maçın sonunda oyunculara ve yönetime tepki gösterdiler. 90 dakikanın sonunda Göztepeli taraftarlar, tek altyapı ile büyüyen kaleci Arda ve golcü Ege’ye sevgilerini gösterdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.