DOLAR 32,3761 0.17%
EURO 35,0249 -0.19%
ALTIN 2.324,850,25
BITCOIN 2262862-0,61%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yusuf Sarı’nın Yeni Takımı Belli Oluyor
  • Haber444
  • Spor
  • Yusuf Sarı’nın Yeni Takımı Belli Oluyor

Yusuf Sarı’nın Yeni Takımı Belli Oluyor

ABONE OL
1 Haziran 2022 15:45
Yusuf Sarı’nın Yeni Takımı Belli Oluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fransa alt yapısından yetişen ve ligde göstermiş olduğu başarılı performansı sayesinde Trabzonspor’a kadar yükselmeyi başaran Yusuf Sarı için yeni adres belli oluyor. Ligin ikinci yarısını Çaykur Rizespor’da kiralık olarak geçiren ancak takımının küme düşmesine engel olamayan genç oyuncu için transfer dönemi de hareketli geçeceğe benziyor. Özellikle ligin üst sıralarını hedefleyen takımlarının kanat oyuncusuna yoğun ilgisinin bulunduğunu da söylemek gerekiyor. Bahsine ile takımlara yeni kadrolarıyla bahsini oynamaya başla!

Sezonu başarılı şekilde geçiren ve yapmış olduğu yatırımlar ile ligde kalıcı olacağını ispatlayan Adana Demirspor’da başarılı oyuncu için devreye girmiş durumda. Akdeniz ekibinin Yusuf Sarı ile yakın zamanda bir görüşme gerçekleştireceği ve resmi süreci tamamlama arzusunda olduğu da açıklanmış durumda. Montella ile başarılı bir çıkış gerçekleştiren mavi siyahlılar transferde de belli ki renkli bir dönem geçirecek. Bahsine giriş sayfasından maç yayınlarını takip edebilirsin.

Rizespor’da Yaprak Dökümü

Bir alt lige düşen Çaykur Rizespor ise hem kiralık oyuncularını gönderip hem de sözleşmesi sona eren oyuncuları ile birer birer vedalaşmaya başladı. Gelecek sezon da takımın başında Bülent Korkmaz’ın olacağı açıklanırken yeni kadro planlamasının temelleri de atılmaya başlandı. Beşiktaş’ın bonservisini almış olduğu Gedson ile vedalaşan, Yusuf Sarı ile yollarını ayıran, Holmen ve Boldrin’in sözleşmelerini fesheden Karadeniz ekibinde yaprak dökümünün devam edeceği de ifade edildi.

Sezona hızlı şekilde başlayarak tekrar lige çıkma arzusunda olan Rizespor’un takım yapılanmasında tecrübeli ve genç oyuncuları homojen şekilde buluşturması bekleniyor. Bahsine Twitter adresinde dikkat çeken spor haberlerini bulabilirsin.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.