DOLAR 32,6012 0.38%
EURO 34,8233 0.24%
ALTIN 2.613,780,24
BITCOIN 21286504,37%
Mersin
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yyapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi
  • Haber444
  • Spor
  • Yyapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi

Yyapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi

ABONE OL
16 Haziran 2022 15:07
Yyapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Futbol A takımımız, 7 Mayıs Cumartesi günü saat 17.45’te Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda taraftarlarımıza açık olacak Beşiktaş derbisi öncesi son antrenmanını yapacak.

Fenerbahçemiz, her koşulda yanımızda olan, kulübümüzün en büyük gücü ve takımımızın ruhu olan büyük taraftarımızla mabedimizde kucaklıyor!

Fenerbahçe Pasoligka’lı her taraftar tribünlere oturabilir ve stadımızın kapıları saat 16:00’dan itibaren açılacaktır.

NOT: Stadyumumuza giriş için passo.com.tr’den 1 TL bilet alınması gerekmektedir. ”

Spor Toto Premier Lig’in 36. haftasında oynanacak Yeni Malatyaspor maçı için hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor, bugün antrenmana çıktı.

Çaykur Rizespor, ligin 36. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. 8 Mayıs Pazar günü saat 16:00’da bahislion Yeni Malatya Stadı’nda oynanacak maça hazırlanmak için Mehmet Cengiz tesisinde toplanan yeşil ve mavili ekipler, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde antrenmanlarına devam ediyor. Antrenman ısınma hareketleri ile başlar, pas atma ile devam eder ve iki top oyunu ile biter.

Sakatlanan Fernando Bodlin ve Alper Potuk antrenmana katılmadı.

Sivas Belediyesi, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Alanyas Spor ile karşılaşacak olan Sivas Spor’a destek vererek örnek bir çalışmaya imza attı.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Alim yönetimindeki coşkulu rövanş maçının biletleri toplu olarak alındı. Şehir yönetimi biletlerin ücretsiz dağıtılacağını ve sosyal medya hesaplarından paylaşılacağını duyurdu.

Gösterilen videoda Sivas Belediye Başkanı Hilmi Alim, tüm taraftarları stada çağırarak, “Haydi İidoral, şehrimizin markası Sivasspor’a destek verme zamanı. Ziraat Türkiye’desiniz Sivasspor’umuzu kupa yarı finalinde destekleyin” dedi. -finaller, biletler tarafımızca temin edilmektedir. Biletlerinizi gişeden ücretsiz temin edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.