DOLAR 32,5569 0.01%
EURO 34,8926 -0.01%
ALTIN 2.427,28-0,10
BITCOIN 2091334-3,37%
Mersin
31°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İxirhost ile Hızlı ve Kesintisiz Hosting Hizmeti

İxirhost ile Hızlı ve Kesintisiz Hosting Hizmeti

Hosting hizmeti günümüzde insanlar tarafından fazlasıyla talep görmektedir. Özellikle de firma veya işletmelerin dijital mecrada var olabilmesi için hosting alması gerekmektedir.

ABONE OL
19 Şubat 2022 16:09
İxirhost ile Hızlı ve Kesintisiz Hosting Hizmeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hosting hizmeti günümüzde insanlar tarafından fazlasıyla talep görmektedir. Özellikle de firma veya işletmelerin dijital mecrada var olabilmesi için hosting alması gerekmektedir. Hızlı ve kesintisiz bir hosting hizmeti için başlıca firmalardan biri İxirhost olarak bizleri karşılar. Firma bünyesinde kiralayabileceğiniz birçok farklı hosting paketi bulunmaktadır. Markaların dijital platformda profesyonel bir tanınırlık oluşturabilmesi için hosting alması önemlidir.

%100 oranda SSD disk özelliğini taşıyan hostinglerin içerisinde aynı zamanda ücretsiz SSL sertifikası da sunulmaktadır. Aynı zamanda cPanel içeriği de hosting hizmetleri içerisinde yer almaktadır. Bu kapsamda aylık olarak kiralayabileceğiniz hosting paketleri oldukça işinize yarayacaktır.

Web Hosting Kiralama Paketleri

Firma bünyesinde kiralayabileceğiniz web hosting paketleri dörde ayrılmaktadır. Budget, economy, proffessional ve extreme hosting paketlerinden oluşmaktadır. En uygun fiyatlandırma Budget hosting paketi için sunulmaktadır. Genel anlamda hosting paketlerinin içeriğinde benzer nitelikler bulunmaktadır. Alacağınız hosting ile web sitesi sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda disk alanı, trafik, e posta ve RAM gibi veriler de hosting paketi içinde yer almaktadır.

Sınırsız web sitesi, sınırsız kaynaklar ve Linux & Windows paketlerde barınan özelliklerin başında gelmektedir. Tüm bu nitelikleri kapsayan hosting paketleri ile markanızı kısa sürede dijital medyada tanıtabilirsiniz. Aynı zamanda kurumsal kimliğinizi de profesyonel bir şekilde gösterebilirsiniz. Bunun için İxirhost firmasıyla iletişime geçmeniz yeterlidir.

Kaynak: https://www.ixirhost.com/webhosting

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.