DOLAR 32,6020 0.38%
EURO 34,7832 0.11%
ALTIN 2.496,070,48
BITCOIN %
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çağrı Merkezi Yazılım Sistemi

Çağrı Merkezi Yazılım Sistemi

ABONE OL
31 Ağustos 2020 11:10
Çağrı Merkezi Yazılım Sistemi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Çağrı merkezi sistemi, potansiyel müşterilerin yorum ve şikayetlerinin dinlenebilmesi için kurulmuş olan telefon birimine verilen isimdir. Ülkemiz çapında kurum hizmeti sağlayan çoğu şirket, çalışmalarına Çağrı merkezi yazılımı ile hız kesmeden devam etmektedir. Özellikle firmaların en sık tercih ettiği kurum olan İnfoset şirketi, yalnızca ulusal anlamda değil uluslararası arenada da Türkiye’yi temsil etme başarısını göstermiş durumdadır. Sizde çağrı merkeziniz için en kaliteli Bulut santral tarzı hizmetleri satın almak istiyorsanız İnfoset şirketinin resmi adresine 7/24 erişim sağlayabilirsiniz.

Kaliteli Çağrı Merkezi Sistemi

Çağrı merkezi sistemleri, potansiyel müşterilerin firmalarla olan ilk etkileşiminin gerçekleştiği birimdir. Kişiler ilgili birimler üzerinden aldıkları hizmetin kalitesine bağlı olarak net puanını vermekte ve satın alımlarını değerlendirmelerine göre gerçekleştirmektedir. Ülkemiz çapında en kaliteli çağrı merkezi yazılım sistemlerini sizler için geliştirmekte olan İnfoset markası, uzman ekibiyle çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir. Sizde müşterilerinize daha kaliteli bir çağrı merkezi hizmeti sunmak istiyorsanız İnfoset firmasının resmi adresine günün her saatinde erişim sağlayarak hizmet satın alma talebinde bulunabilirsiniz.

İnfoset olarak sizlere bulut sistemler üzerinden çağrı merkezi hizmeti veriyoruz. Bu hizmet ile sizlere aslında çok büyük faydalar sağlıyoruz. Öncelikle sizleri yüksek çağrı merkezi yatırımlarından kurtarıyoruz. Yatırımın yanında düzenli olarak yapacağınız bakım ve onarım maliyetlerine katlanmanıza gerek kalmadan, çok uygun fiyatlar üzerinden hizmet almanızı sağlıyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.