DOLAR 32,3815 0.19%
EURO 35,0520 -0.14%
ALTIN 2.324,510,23
BITCOIN 2271208-0,55%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diş Kliniği Otomasyonu

Diş Kliniği Otomasyonu

ABONE OL
22 Haziran 2020 11:12
Diş Kliniği Otomasyonu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eğer özel bir diş kliniğiniz varsa ve bir diş hekimi olarak tek başınıza ya da diğer diş hekimi ortaklarınızla birlikte özel olarak hizmet veriyorsanız sistematik ve profesyonel bir çalışma tarzına sahip olmalısınız. Özel klinikler her zaman çok daha düzenli ve eksiksiz olmalıdır. Bunun için en gerekli ve önemli sistemlerin başında otomasyon sistemleri gelmektedir.

Salon yönetim sistemi çalışmaları arasında yer alan otomasyon sistemleri hem işletme işi her türlü giriş ve çıkışlarınızı hem de hasta takiplerinizi en iyi şekilde yapmanıza olanak sağlamaktadır.

Estebill Otomasyon firması olarak sizlere sağlık ve güzellik alanında otomasyon programları hazırlıyoruz. Bu sektörlerde çok uzun yıllar çalışan bir ekip tarafından kurulan firmamız sektörün ve işleyişlerin tüm ihtiyaçlarını çok iyi derecede ve yakından biliyor. Bu nedenle işletmelerin en gerekli noktalarda ne tür takiplere ihtiyacı olduğunun analizi en ince şekilde yapılıyor. Ve bu ihtiyaçlara yönelik otomasyon yazılımları hazırlanıyor.

Güzellik Salonları Otomasyon Çalışmaları

Estebill Otomasyon firması olarak sizlere en etkin ve başarılı güzellik merkezi otomasyonu uygulamalarını sunuyoruz. Web sayfamıza giriş yaparak bu alanda vermiş olduğumuz hizmet detaylarını sizlere sunuyoruz. Sizlerde web sayfamızda otomasyon detaylarımızı ve çalışma sistemlerini öğrenebilirsiniz. Programı satın almadan önce dilerseniz güzellik salonu kayıt programı alanında hazırlamış olduğumuz demo programları ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Ve böylelikle sistemin tüm güzellik ve kolaylıklarını görmüş olursunuz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.