DOLAR 32,5492 0%
EURO 34,9084 0.17%
ALTIN 2.421,98-0,03
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doğru bilgiye ulaşmak artık daha zor

Doğru bilgiye ulaşmak artık daha zor

ABONE OL
27 Mayıs 2021 12:18
Doğru bilgiye ulaşmak artık daha zor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özellikle internet dünyasında doğru bilgiye ulaşmak artık giderek zorlaşıyor. Çünkü internet bilgi birikimi ve bireysel hassasiyetleri ne olursa olsun bütün bireylerin elinde bulunuyor. İnternetin bireylere verdiği güç zamanla sosyal medya kanalları ile de birleşiyor. Sosyal medya kanalları ve internetin birleşmesi ile birlikte hangi düzeyde ve alanda olursa olsun herkesin paylaşım yapmasına ve bilgi yaymasına olanak sağlıyor. Bu durumda da sağlıklı ve doğru bilgilerin yayılacağı gibi doğru olmayan ve insanları yanıltan bilgilerin yayılması da kolaylaşıyor. Bu durumda görev güvenilir haber kaynaklarına ve muhabirlere düşüyor. Bu kaynaklar hayati önem arz ediyor. Çünkü özellikle sosyal medyanın etkisi ile kafası karışmış birey ancak güvenilir haber kaynaklarından doğru bilgiye ulaşabiliyor.

1bilgi.com doğru bilginin adresi olmayı hedefliyor

1bilgi.com adresi de her hal ve koşulda doğru bilgi ve tarafsızlık ilkesi ile hizmet veren haber kaynakları arasında yer alıyor. Kuruluşun vizyonu arasında 1bilgi.com yazdı ise doğrudur algısını oturtma istedi bulunuyor. Bu anlamda da kuruluş tarafsız ve objektif bir şekilde haber üretmeye çalışıyor. Kültür, sanat, politika, sağlık, ekonomi ve teknoloji haberleri alanında yazılar ve haberler paylaşıyor. Yer gün birçok insan tarafından okunan bu haberler, 1bilgi.com adresinin tecrübeli muhabir ve editörleri tarafından hazırlanıyor. Haberler hazırlanmadan önce birçok kaynaktan teyit ediliyor. 1bilgi.com habercilik ahlakına uygun hareket ediyor.

Kaynak: https://1bilgi.com/teknoloji-haberleri

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.