DOLAR 32,5060 -0.13%
EURO 34,7786 -0.26%
ALTIN 2.425,51-0,17
BITCOIN %
Mersin
29°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MP4 İndir

MP4 İndir

ABONE OL
31 Aralık 2020 09:20
MP4 İndir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Mp4 dosyaları genel itibariyle video dosyaları olarak bilinir. Bu tür dosyalarda ses ve video dosya içerisinde ayrı ayrı sıkıştırılır. Genellikle mp4 dosyaları mp3 ile karıştırılsa da video içerik yönünden farklılık göstermektedir. Bu dosyaları açabilmek için mp4 destekli bir video oynatıcı olması gerekir. Neredeyse her video oynatıcı bu dosyaları açmaktadır. Mp4 indir işlemi denildiğinde çoğunlukla akla ilk olarak Youtube platformu gelmektedir. Bu nedenle dosyaları indirmek için Youtube video indirme siteleri ya da uygulamaları kullanılabilir. İsteyenler indirme için video dönüştürücü de kullanabilirler. Böylece video dosyaları mp3 formatında indirilmiş olacaktır. Hangi dosya türü olursa olsun indirilen tüm içeriklere internet bağlantısı olmadan her an erişilebilecektir.

 

Youtube Mp4 Dosyası Nasıl İndirilir?

Youtube mp4 dosyası indirmek için ya buna özel uygulamalar ya da internet siteleri kullanılabilir. Uygulamadan indirme yapacak olanlar bu uygulamaları program indirme sitelerinden bulabilirler. İnternet sitesi üzerinden video indirecekler ise öncelikle herhangi bir zararlı yazılıma sebebiyet vermeyen güvenilir siteler tercih etmelidir. Genellikle indirme sitelerinin hepsi benzer formatta çalışmaktadır. İlk olarak indirilmek istenen videonun linki kopyalanır ve daha sonra sitede ilgili alana yapıştırılarak indir sekmesine tıklanır. Bu sırada videonun hangi formatta indirileceği de işaretlenmelidir. Burada mp4 seçeneği seçilerek video bu formatta indirilebilir. İndirme işlemi otomatik olarak başlamakta ve dosya cihaza kaydedilmektedir.

 

Mp4 Video Dönüştürücü

Mp4 video dönüştürücü sayesinde dosyalar farklı formatlara çevrilebilir. Genellikle video dosyaları mp3 haline çevrilerek indirilmektedir. Bunun için internet sitelerinden yararlanılabilir. Çalışma mantığı video indirme ile benzer olan dönüştürme işlemi için yine aynı şekilde indirilecek olan videonun linki kopyalanır. Daha sonra video dönüştürme alanına yapıştırılır ve dönüştürme işlemi başlatılır. Video dönüştürüldükten sonra otomatik olarak indirilecektir.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.