DOLAR 32,3302 0.24%
EURO 35,0763 -0.16%
ALTIN 2.299,590,98
BITCOIN %
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Numara Kime Ait

Numara Kime Ait

ABONE OL
19 Temmuz 2020 12:44
Numara Kime Ait
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cep telefonlarınıza ya da sabit telefonlarınıza bilmediğiniz numaralardan çağrılar geliyorsa ve bu numaraların kime ait olduğunu bilmeden yanıtlamak istemiyorsanız bunun için online numara sorgula sitelerine giriş yapabilirsiniz. Bu siteler sizleri arayan yabancı numaraların sizlere kimlik bilgilerini vermekten çok daha öte bir hizmet sunmaktadır. Kişisel bilgilerin gizliliği nedeni ile numaraların kimlere ait olduğu kesinlikle paylaşılmamaktadır. Bu durumda no sorgulama işlemlerini en sağlıklı şekilde online siteler üzerinde yapabilirsiniz.

Bu tür sitelerin çok mantıklı bir işleyişi vardır. Örneğin siteye giriş yaptığınızda 444 5 445 nerenin şeklinde bir arama yapabilirsiniz. Bu aramada sizler gibi daha önce bu telefon numarasından çağrı almış ve bu numaralar ile görüşmüş olan kişilerin yorumları yer almaktadır. Bu yorumları okuduğunuzda sizleri arayan numaranın kime ait olduğunu ve ne amaçla aradığını hemen anlayabilirsiniz.

Yine sistemin işleyebilmesi için sizler arayan ve kim olduğunu ve neden aradığını bildiğiniz numaralar hakkında sizlerde yorum yazabilirsiniz. Böylece bu numaralar hakkında bilgi arayışında olan insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Nerenin Telefonu Sitesi

Nerenin Telefonu sitesi olarak sizler için online numara sorgulama hizmeti veriyoruz. Sizlerde web sayfamıza giriş yapabilirsiniz. Burada yer alan arama bölümüne merak ettiğiniz telefon numaralarını yazabilirsiniz. Ara tuşuna bastığınızda bu numaralar hakkında yapılmış olan tüm yorumlara ulaşabilirsiniz. Ücretsiz olarak yaralanabileceğiniz bu hizmet ile sizleri arayan numaraların kim olduklarını öğrenebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.