DOLAR 32,3377 0.04%
EURO 34,9522 -0.39%
ALTIN 2.320,220,02
BITCOIN 22877972,81%
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OnePlus Kurucusunun Yeni Şirketi Nothing’in İlk Ürünü, Transparan Bir Kulaklık Olacak
  • Haber444
  • Teknoloji
  • OnePlus Kurucusunun Yeni Şirketi Nothing’in İlk Ürünü, Transparan Bir Kulaklık Olacak

OnePlus Kurucusunun Yeni Şirketi Nothing’in İlk Ürünü, Transparan Bir Kulaklık Olacak

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:05
OnePlus Kurucusunun Yeni Şirketi Nothing’in İlk Ürünü, Transparan Bir Kulaklık Olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz aylarda akıllı telefon sektöründe hiç beklenmeyen bir olay yaşanmıştı. Çin merkezli teknoloji şirketi OnePlus’ın kurucusu Carl Pei, yaptığı beklenmedik bir açıklama ile kurduğu şirketten ayrılma kararı aldığını söylemişti. Bunun hemen ardından da Nothing isimli bir şirket kuran Pei, bu şirket için de 22 milyon dolarlık fon toplamayı başarmıştı

Carl Pei’nin yaptığı işlerin tüketiciyi memnun etmesi, Nothing’in neler yapacağının da merak edilmesine yol açtı. Hal böyle olunca da bir açıklama yapan Nothing yöneticileri, şirketin ilk ürününün bir kablosuz kulaklık olacağını duyurdular. En azından şimdilik “Concept 1” olarak isimlendirilen bu kablosuz kulaklıkla ilgili bir de görsel paylaşan yetkililer, şirketin ürün tasarımı konusunda neleri önemseyeceğini gözler önüne seriyor.

Nothing’in ilk kablosuz kulaklığı Concept 1, işte böyle görünecek

Şirket, yaklaşmakta olan kulaklığı ile ilgili teknik detaylara değinmiyor. Ancak paylaşılan görüntülerden anladığımız kadarıyla Nothing, tasarım açısından alışılmışları beğenmeyen tüketicilere hitap edecek. Çünkü şirketin ilk ürünü olan bu kablosuz kulaklık, transparan bir yapıya sahipmiş gibi görünüyor. Şirket, piyasaya süreceği ürünlerin hafif, zaman tasarrufu sağlayan ve zahmetsiz olacağını ifade ediyor. Geliştiriciler, Concept 1 için ruhu olan bir tasarım ifadelerini kullanıyorlar.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan isimlerden bir tanesi de Carl Pei’nin ta kendisiydi. Bu bağlamda Concept 1’in ürün tasarımlarına yön veren ilkeleri yansıttığını belirten Pei, yaz mevsiminin gelmesiyle çeşitli etkinlikler düzenleyip, yeni ürünlerini tüketicilerle buluşturacaklarını vurguladı. Görünen o ki Pei, OnePlus’taki çalışmaları neticesinde elde ettiği bilgi ve birikimi, Nothing’de tüm sınırları zorlayarak kullanacak. Şirketin tüketici gözündeki değerini ise zaman gösterecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.