DOLAR 32,3390 0.26%
EURO 35,1338 -0.03%
ALTIN 2.308,441,37
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SATIN ALMADAN ÖNCE KİRALABUNU’YU DENE…

SATIN ALMADAN ÖNCE KİRALABUNU’YU DENE…

ABONE OL
8 Ekim 2021 17:32
SATIN ALMADAN ÖNCE KİRALABUNU’YU DENE…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kullanıcıların elektronik cihazlara kolay, ucuz ve güvenli bir şekilde ulaşması amacıyla kurulan kiralabunu.com’da aylık ve daha uzun süreli kiralayabileceğiniz tüm elektronik cihazlar bir tık uzağınızda.

Giyilebilir teknoloji, ev aletleri, telefon, tablet, kamera, bilgisayar, anne-bebek gibi 11 farklı kategoride 100’ün üzerinde ürün Kiralabunu.com’da teknoloji severleri bekliyor.

Pandemiyle birlikte hem ekonomik hem de hijyenik sebeplerle artan kişiselleştirme arayışına cevap vermek için kurulan Kiralabunu.com, Xiaomi, Samsung, Huawei, Apple, Oppo, gibi dünya devleri markaları kullanıcıyla buluşturuyor.

Kiralabunu.com, sokağa çıkma yasakları ve sosyal mesafe hassasiyeti ile evde geçen zamanını Digital oyunlarla renklendirmek isteyenlerin de başvurabileceği ilk adres olmayı hedefliyor. Kiralabunu, ayrıca cep telefonu kategorisinde de ilk ve tek; Iphone 13 ve Iphone 12 gibi son model ürünleri kiralayabiliyorken, güvenilir ve garantili Iphone 8 gibi modellere de sahip olabilirsiniz. 37 ayrı model telefonu kiralabilir ve her seneihtiyacınıza göre yenileyebilirsiniz.

Xbox Series ve Playstation gibi oyun konsollarından, tablet ve laptop’a, oyun kulaklıklarından, oyun klavyesi, joystick ve oyun direksiyonuna kadar bir oyuncunun düşlerini süsleyen tüm teçhizatı uygun fiyatlarla kiralayabileceğiniz Kiralabunu.com, 11 farklı kategoride yer alan 100’ün üzerindeki ürünü aylık 53 TL’den başlayan fiyatlarla kiralama olanağı veriyor.

Teknolojik ürünleri aksesuar olarak kullanmayı seven ya da sağlık verilerini kontrol altında tutmak isteyen kullanıcılara da Samsung, Apple Watch, Honor Magic Watch, Huawei Watch ve Oppo Realme gibi markaların Apple Airpods, Samsung Bluetooth Kulaklık, Huawei Bluetooth Kulaklık, Apple Watch 6, Huawei Watch gt 2 ile Huawei Watch gt 2 Pro, Honor Magic Watch 2 ve Oppo Realme 6i gibi serilere kolay ulaşma imkanı sunuyor.

Kolay ara yüzü ile birçok kategoriden onlarca teknoloji ürününü inceleyen kullanıcılar, ihtiyaç duyulan ürünleri 1, 3, 6 ve 12 ay gibi farklı sürelerde kiralayabiliyor. Bu durum özellikle anne-bebek ürünlerinde tüketiciye geniş hareket imkânı sağlıyor.

Kiralabunu.com, ana kucağı, anne yanı beşik, bebek bisikleti, mama sandalyesi ve çocuk oto koltuğu gibi kullanım süresi belirli olan ancak Chicco ve Mammaroo gibi kaliteli ve pahalı ürünleri satın almak yerine kiralama seçeneği ile tüketicinin büyük ilgisini çekiyor.

Yeni çıkan teknolojik ürünleri satın almadan deneme imkânı arayanlar için de farklı bir alternatif sunan kiralama sitesi sayesinde, özellikle Beurer Hava Nemlendiricisi, kablosuz hoparlör, projeksiyon cihazı gibi ev aletleri ve Dyson Saç Şekillendirici Set ile saç kurutma makinesi gibi kişisel bakım ürünleri için önce kiralama, sonrasında da uygun fiyatlarla satış imkânı da mevcut.

Tüketicilere yazlık ya da öğrenci evi gibi dönemsel zamanlarda temizliğe ihtiyaç duyulan evler için kablosuz elektrik süpürgesi ve i robot süpürge gibi yeni piyasaya sürülen ürünleri satın almak yerine dönemsel olarak kiralama imkânı veren şirket, böylelikle müşterilerine ürünleri kendi evlerinden önce başka yerlerde deneyerek riskleri minimuma indirmelerine olanak sağlıyor.

Müşterilerden gelen geri bildirim ve istekleri de göz ardı etmeyen Kiralabunu.com, her hafta yaklaşık 10 farklı ürünü portföyüne ekleyerek, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefliyor.

Sadece kiralama öncesinde değil kiralama sırasında da kullanıcısı için pek çok kolaylık sağlayan siteden kiralama yapmanın ilk adımı sadece bir aylık kira bedelini karşılamak oluyor. İlk adımı gerçekleştiren kullanıcıların kimlik bilgileri ve Findeks kredi notu teyit aşamasına geliyor.

Maksimum 1 gün içinde bu aşamaların teyidini yapan Kiralabunu.com, kiralanan ürünü 3-5 iş günü içinde kullanıcıya ulaştırıyor.

Kiralabunu.com kiralama sonrasında da tüketicilerin özellikle ekonomik alanda hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Aylık kolay ödemeler, toplam kira tutarının kredi kartından bloke edilmemesi, hasar durumunda geçerli onarım garantisi ve kiralama sonrasında kiracıya sunulan avantajlı satın alma seçenekleriyle site alışılagelmiş teknoloji sağlayıcılarından bir adım öne çıkıyor.

Sosyal Medya Hesabı:

https://www.instagram.com/kiralabunu/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.