DOLAR 32,5167 -0.08%
EURO 34,9708 0.35%
ALTIN 2.435,130,51
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TEMİZLİK ALIŞKANLIKLARI ROBOT SÜPÜRGELER İLE DEĞİŞİYOR
  • Haber444
  • Teknoloji
  • TEMİZLİK ALIŞKANLIKLARI ROBOT SÜPÜRGELER İLE DEĞİŞİYOR

TEMİZLİK ALIŞKANLIKLARI ROBOT SÜPÜRGELER İLE DEĞİŞİYOR

ABONE OL
15 Aralık 2021 12:15
TEMİZLİK ALIŞKANLIKLARI ROBOT SÜPÜRGELER İLE DEĞİŞİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her evin demirbaşı haline gelen robot süpürgeler, temizlik alışkanlıklarını değiştiriyor. iRobot Roomba i7 ve i7+ ürünleri, Imprint Akıllı Haritalama özelliği sayesinde ev temizliğinde oda adlandırması ve oda seçimi yapılmasına imkan sağlarken, aynı zamanda 10 kata kadar farklı haritaların kaydedilmesi olanağını sunuyor. Roomba i7 ve i7+ akıllı robot süpürgeleri Türkçe uygulama üzerinden seçilen belli bir alana yönlendirilebiliyor veya yine uygulama üzerinden robotun girmesi istenmeyen alanlar belirlenebiliyor. Üstün özellikleriyle fark yaratan bu ürünler, temizlik rutinlerinin oluşturulmasına ve hatta ihtiyaçlar doğrultusunda her bir oda için bir temizlik programı oluşturulabilmesine olanak veriyor.    

Yenilikçi robot süpürge teknolojisinde öncü olan iRobot, geliştirdiği ürünleriyle temizliği sevdirmenin yanı sıra yüksek çekim gücü ve çift kauçuk fırça sistemi sayesinde üstün temizlik performansı sunuyor. Rakiplerinden farklılaşan teknolojiler ile dikkat çeken Roomba i7 ve i7+, çift kauçuk fırça özelliği sayesinde saç ve tüy gibi atıkların fırçalara sarılmadan doğrudan toz haznesine gönderilmesini sağlıyor. Bu sayede robot süpürgenin kolaylıkla bakımı yapılabiliyor ve ürünlerin ömrü uzuyor.

Temizliğin sınırları aşılıyor

Ev temizliğinin vazgeçilmezleri arasında yer alan Roomba i7 ve i7+ ürünleri, kir saptama (Dirt Detect) sensörleri sayesinde kirli alanların kolaylıkla saptanmasını sağlıyor. Kirli alanların tespit edilmesi ve detaylı bir şekilde temizlenmesini sağlayan ürünler, yenilikçi teknolojisiyle eksiksiz bir temizliği mümkün kılıyor. Otomatik kir boşaltma (CleanBase) özelliği ile de öne çıkan Roomba i7+ akıllı robot süpürgeler, toz haznesinin pratik bir şekilde boşaltılmasını sağlıyor. 30 toz haznesi büyüklüğündeki  Otomatik Kir Boşaltma istasyonu, haftalarca toza kire değmeden temizlik işleminin tamamlanmasını sağlıyor. Ayrıca toz ve atıkların otomatik olarak kir boşaltma istasyonuna aktarılarak kilitli alerjen torbalarında (AllergenLock toz torbaları) saklanmasını mümkün kılan ürünler, kilitli torbalar dolduğunda uyarı veriyor ve böylece alerjik hassasiyete sahip kişilerin sağlığını koruyor.

Temizliğin keyfi Roomba i7 ve i7+ ile çıkıyor

Roomba i7 ve i7+ akıllı robot süpürgeler, engelleri ve mobilya çeşitlerini tanıyor ve temizleme yöntemini bu şekilde belirliyor. Tek bir oda veya bütün bir evin temizliğinin kolaylıkla yapılmasını sağlayan ürünler, köşe bucak her alan tamamen temizlenene kadar işlemini sürdürüyor. Imprint Link fonksiyonu sayesinde Braava Jet m6 robot paspas ile iletişim kurarak takım çalışmasını mümkün kılan ürünler, evlerin önce süpürülmesini, sonra ise paspas yapılmasını sağlıyor. Ev temizliği Roomba i7 ve i7+ ürünleriyle keyifli hale geliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.