DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ülkemizden sonra Avrupa’nında dikkatini çekmeyi başaran o firma; Most İdea YAzılım
  • Haber444
  • Teknoloji
  • Ülkemizden sonra Avrupa’nında dikkatini çekmeyi başaran o firma; Most İdea YAzılım

Ülkemizden sonra Avrupa’nında dikkatini çekmeyi başaran o firma; Most İdea YAzılım

ABONE OL
17 Şubat 2022 15:02
Ülkemizden sonra Avrupa’nında dikkatini çekmeyi başaran o firma; Most İdea YAzılım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye çapında faaliyetlerine başlayan Most İdea, başarılı bir yazılım firması olarak gelişmeye devam ediyor. Firma pandemi döneminde yurt dışına açılarak bu durumu bir avantaja çevirmeyi başarıyor. Türkiye cumhuriyetleri ile birlikte Avrupa ülkelerinde de en prestijli firmalarla iş ortaklığını sürdürüyor. Ve bugün gelmiş olduğu noktada çok daha büyük hedefler ile yoluna devam ediyor. Most idea yazılım yönetim kurulu üyesi Erdem Aksöz önümüzdeki 10 yıl içerisinde Avrupa’nın en büyük yazılım şirketlerinden birisi olarak faaliyetlerine devam edeceklerini açıklıyor.

Most İdea firması mobil ve web yazılım çalışmalarını 25 kişilik bir yazılım ekibi ile sürdürüyor. Erdem Aksöz doktoralı bir bilgisayar mühendisi olarak bu ekibe liderlik ediyor. 20 yılı aşan sektör tecrübesi ile bugün elde etmiş oldukları gelişimlerin çok çalışmaya ve yeniliklere açık olmaya bağlıyor.

Most idea yazılım yönetim kurulu üyesi Erdem Aksöz firmasının son iki yılda %50 oranda büyüme gösterdiğini açıklıyor. Bu büyüme de ülkemizin kurumsal ve en büyük markalarının yaratmış olduğu iş hacmi öncelik taşıyor. Ancak büyümenin nedeni bunlarla sınırlı değil. Yazılım ihracatı konusunda atılan başarılı yatırım adımları firmanın hızlı bir gelişim göstermesine neden oluyor.

Most İdea yazılım firması her geçen elde ettiği başarılar ile gurur duyuyor. Bilişim 500’deki sıralamaları ile bu başarının taçlandığı açıkça görülüyor.

https://www.instagram.com/erdemaksoz/

https://www.instagram.com/mostidea/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.