DOLAR 32,7015 0.57%
EURO 34,9402 0.16%
ALTIN 2.511,471,11
BITCOIN %
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İbrahim Murat Gündüz: Gönüllü Antrenörlerimiz Antakya’da Pek Çok Can Kurtardı
  • Haber444
  • Yaşam
  • İbrahim Murat Gündüz: Gönüllü Antrenörlerimiz Antakya’da Pek Çok Can Kurtardı

İbrahim Murat Gündüz: Gönüllü Antrenörlerimiz Antakya’da Pek Çok Can Kurtardı

ABONE OL
23 Mart 2023 09:33
İbrahim Murat Gündüz: Gönüllü Antrenörlerimiz Antakya’da Pek Çok Can Kurtardı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Hayırseverliği ile tanınan iş insanı İbrahim Murat Gündüz’ün , Türkiye Muaythai Federasyonu ile birlikte organize ettikleri gönüllü muaythai antrenörlerinden oluşan deprem kurtarma ekibi depremin akabinde gittikleri  Antakya’da pek çok depremzedeyi enkaz altından canlı olarak kurtarmayı başardılar.

İbrahim Murat Gündüz ve Türkiye Muaythai Milli Takımı antrenörü Şahin Eroğlu’nun katkıları ile depremden 24 saat sonra tamamen gönüllü muaythai antrenörlerinden oluşan kurtarma ekibi  AFAD ile koordineli gerçekleştirdikleri kurtarma operasyonunda pek çok can kurtarmayı başardılar.

Kurduğu deprem  yardım kurtarma ekibinden  ‘Vatan Fedaileri’ diye bahseden  İbrahim Murat Gündüz sözlerini şu şekilde sürdürdü: ”Rabbim’e  Hamdolsun tamamen gönüllü antrenörlerden oluşturduğumuz  deprem kurtarma ekibi ile pek çok can kurtarmayı başardık. Mutluluğumu kelimeler ile ifade edebilmem imkansız, gerçekten çok mutluyum. Başta gönüllü muaythai antrenörlerimiz olmak üzere bize bu yardım fırsatını tanıyan Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı  Hasan Yıldız’a çok teşekkür ederim. Biz Türk Milleti olarak en zor günlerde kenetlenerek birlik olabilmemiz ile ün yapmış asil bir milletiz, gün birlik olma günüdür. Hepimiz maddiyat gözetmeden depremzedelere yardımcı olmak zorundayız çünkü bu hepimizin her an başına gelebilecek bir olay, rabbim tekrarından muhafaza eylesin, toplum olarak devletimiz ile birlikte olmak zorundayız, gönüllü antrenörlerimizle gurur duyuyorum, rabbim bizlere güç kuvvet imkan verdikçe vatandaşlarımız ve devletimiz için her türlü yardımı yapmaya devam edeceğiz. ”ifadelerini kullandı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.