DOLAR 32,3307 0.24%
EURO 35,0756 -0.15%
ALTIN 2.297,760,91
BITCOIN %
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KOÇTAŞ’TAN YAZI DAHA KEYİFLİ HALE GETİRECEK ŞİŞME HAVUZ ÖNERİLERİ
  • Haber444
  • Yaşam
  • KOÇTAŞ’TAN YAZI DAHA KEYİFLİ HALE GETİRECEK ŞİŞME HAVUZ ÖNERİLERİ

KOÇTAŞ’TAN YAZI DAHA KEYİFLİ HALE GETİRECEK ŞİŞME HAVUZ ÖNERİLERİ

Koçtaş, yaz aylarının keyfini bahçe ve teraslarında çıkarmak isteyenlere şişme havuz önerileri sunuyor. Tatili evlere taşıyacak farklı yaş grupları için şişme havuz çeşitlerine Koçtaş mağazaları, Koçtaş mobil uygulaması ve koctas.com.tr’den ulaşılabilir.

ABONE OL
30 Ağustos 2022 15:05
KOÇTAŞ’TAN YAZI DAHA KEYİFLİ HALE GETİRECEK ŞİŞME HAVUZ ÖNERİLERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

En iyi markaları en uygun fiyatlarla sunan Koçtaş, yaz aylarında evlerinde ailece keyifli vakit geçirmek isteyenlere bahçe ve teraslarda kullanılabilecek şişme havuz çeşitleri sunuyor.

 

Koçtaş uzmanları şişme havuz alırken; yetişkinlerin ve çocukların yaş gruplarına göre değişebilen havuz boyutları, model, havuzun hangi malzemeden yapıldığı, merdiven, üst kaplama bezi ve devirdaim motoru gibi detayların incelenerek bütçeye uygun seçim yapılmasını tavsiye ediyor.

 

Tercih edilecek havuzun, alanın ölçüsüne uygun olması, çocukların kullanacağı havuzun derin model olmaması, üstü açık alanlarda kullanılacak havuzların güneşlikli olması gibi detaylar da büyük önem taşıyor.

 

Yaz keyfini bahçe ve teraslarına taşımak isteyenler, seçenekler için Koçtaş mağazalarını, Koçtaş mobil uygulamasını ve koctas.com.tr’yi ziyaret edebilir.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.