DOLAR 32,5595 -0.01%
EURO 34,9168 0.05%
ALTIN 2.430,570,03
BITCOIN %
Mersin
29°

AZ BULUTLU

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM’DAN ANNE VE KIZLARINA ÖZEL SPA DENEYİMİ
  • Haber444
  • Yaşam
  • MANDARIN ORIENTAL, BODRUM’DAN ANNE VE KIZLARINA ÖZEL SPA DENEYİMİ

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM’DAN ANNE VE KIZLARINA ÖZEL SPA DENEYİMİ

ABONE OL
18 Mayıs 2022 11:46
MANDARIN ORIENTAL, BODRUM’DAN ANNE VE KIZLARINA ÖZEL SPA DENEYİMİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bodrum Yarımadası’nın en büyüleyici koyu olan Cennet Koyu’nda yer alan ve her detayı ile misafirlerine kusursuz bir tatil deneyimi yaşatan Mandarin Oriental, Bodrum, anne ve kızlarına özel olarak sunduğu bakımlarla huzurlu bir SPA deneyiminin kapılarını aralıyor. Anne-Kız bakım paketiyle Anneler Günü’nde sağlıklı ve keyifli bir deneyimi keşfetmeye hazır mısınız?

 

Üç kata ve 2.700 metrekareye yayılan The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum anne ve kızlarına özel olarak hazırladığı bakım paketiyle sağlık ve huzur dolu yenileyici bir tatil için keyifli seçenekler sunuyor.   Mandarin Oriental, Bodrum, Anneler ve Kızları için hazırlanan spa bakımı paketinde bulunan yoga seansı, kese ve hamam, masaj, mini yüz bakımı ve taze meyvelerden hazırlanan sağlıklı içecekler eşliğinde kapsamlı bir hizmet sağlayarak birlikte geçirilen zamanı eşsiz bir atmosferde daha da unutulmaz bir hale getiriyor.

 

Anneler Günü için de benzersiz bir deneyim yaşatacak olan Anneler ve Kızları paketini keşfetmek için lütfen www.mandarinoriental.com/bodrum adresini ziyaret ediniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.