DOLAR 32,3823 0.19%
EURO 35,0961 -0.03%
ALTIN 2.324,960,25
BITCOIN 2283915-0,41%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özkan Danışmanlık Hizmetleri

Özkan Danışmanlık Hizmetleri

ABONE OL
16 Mart 2023 10:55
Özkan Danışmanlık Hizmetleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Deneyimli danışmanlarla çalışan Özkan Danışmanlık firmalar için belgelendirme sağlama ve danışmanlık hizmetleri sunuyor. Firmaların işletmeye devam edebilmeleri için gerekli duyulan belgeleri kanunlara uygun şekilde alabilmelerine aracılık yapıyor. Ayrıca belge almak isteyen kişiler için danışmanlık vererek belge alma işleminin sorunsuz gerçekleşmesini sağlıyor.

Özkan Danışmanlık Belgelendirme Hizmetleri

Müşterilerinin aldıkları hizmetten memnun kalmalarını sağlamak adına gelişmeye yönelik çalışan Özkan Danışman kolay şekilde belge alınmasını sağlıyor. Firma aracılığıyla alınabilen belgeler farklı alanlar ve durumlar için kullanılıyor. Böylelikle kişilerin belge sahibi firmalarla çalışmasını veya tercih etmesini sağlıyor.

Müşterilerini memnun etmek için yola çıkmış olan firmanın belgelendirme hizmetleri şunlardır;

  • TSE belgesi
  • CE belgesi
  • TSEK belgesi
  • ISO belgeleri
  • GMP belgesi
  • Marka tescil belgesi
  • Helal gıda belgesi
  • G belgesi
  • Patent tescil belgesi
  • Hazır beton g belgesi
  • KOSHER belgesi
  • FDA belgesi
  • AGREGA ge belgesi

Bu belgeler sayesinde firmaların kurumsallaşmalarının daha hızlı olmasına yardımcı oluyor. Ayrıca belgeler sayesinde insanların güvenilirliğini kazanmalarını sağlıyor. Firmadan belge alabilmek ve belgelerle ilgili detayları öğrenmek için https://www.ozkandanismanlik.com adresi kullanılıyor.

Özkan Danışmanlık Eğitim Hizmetleri

Firmaların TSE, CE ve FDA belgelerini almaları adına çalışan Özkan Danışmanlık eğitim için de çalışıyor. Firmanın sunduğu eğitim hizmetlerinin temelini ise belgeler oluşturuyor. Verdiği eğitimler sayesinde firma sahiplerinin ve çalışanların belgeler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlıyor. Böylelikle eğitimli kadroya sahip firmaların ortaya çıkmasını sağlıyor.

Belgelendirme eğitimi almak isteyen kişiler Özkan Danışmanlık sitesini inceleyerek eğitim içeriklerini öğrenebiliyorlar. Böylelikle eğitime katılmaları sayesinde neleri öğreneceklerini biliyorlar. Bunun dışında eğitim için fiyat bilgisi edinme şansı da elde ediyorlar.

Özkan Danışmanlık Belgelendirme Başvurusu

Müşteri memnuniyetini amaçlayarak yola çıkan Özkan Danışmanlık firmasından belgelendirme ve danışmanlık hizmeti almayı düşünen kişiler online başvuru yapabiliyorlar. Başvuru için Online Başvuru formunun doldurulması gerekiyor. Forma ulaşmak için https://www.ozkandanismanlik.com adresine girmek gerekiyor.

Online Başvuru formunda firma unvanı, firma yetkilisi, firma iletişim, firma il, email adresi ve hizmet alınacak belge türü belirleniyor. Sonrasında güvenlik işlemi yapılarak formun gönderilmesi sağlanıyor. Bu sayede merak edilen belge hakkında belgelendirme şartları ve aşamaları hakkında bilgi veriliyor. Ayrıca talebe göre belgelendirme işlemine başlamaları mümkün oluyor.

Özkan Danışmanlık Belgelerinde Kredi Kartıyla Ödeme

Belgeleri almak için firmaların gerekli şartları taşımaları gerekiyor. Şartları taşıdığını düşünen kişilerinse gerekli evrakları firmaya teslim etmeleri veya dijital ortamdan göndermeleri gerekiyor.

Belgeler için gerekli hazırlıkları yapan ve hak kazanan kişiler ise kredi kartları ile belge ödemesi yapıyorlar. Güvenli şekilde yapılan ödeme işleminin ardından firmalar sahip oldukları belgeleri alarak kullanmaya ve müşterilerine belgelerini sunmaya başlıyorlar.

Özkan Danışmanlık Whatsapp Hattı

CE, GMP ve ISO kalite yönetim belgeleri üzerine çalışan firma belgelendirmeye ihtiyaç duyan kişiler için danışmanlık hizmeti de sağlıyor. Hizmeti almak ve hizmetin nasıl verildiğini öğrenmek isteyenler ise firmanın whatsapp hattını kullanabiliyorlar.

Bu hat üzerinden görüntülü konuşma, arama veya yazışma yaparak belgelerin faydalarını, nasıl alınacağını, fiyatlarını ve gerekli evrakları öğreniyorlar. Böylelikle başvuru işlemini sorunsuz şekilde gerçekleştirme imkanı buluyorlar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.