DOLAR 32,3794 -0.14%
EURO 34,7352 -0.21%
ALTIN 2.408,17-1,09
BITCOIN 1979914-1,84%
Mersin
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Selena Gomez, Covid’e Yakalandıktan Sonra Yatakta Sefil Görünüyor: Kendimi İyi Hissediyorum
  • Haber444
  • Gündem
  • Selena Gomez, Covid’e Yakalandıktan Sonra Yatakta Sefil Görünüyor: Kendimi İyi Hissediyorum

Selena Gomez, Covid’e Yakalandıktan Sonra Yatakta Sefil Görünüyor: Kendimi İyi Hissediyorum

Süper yıldız, sevimli köpek yavruları ve bir yığın battaniyeyle dinlenirken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak hayranlarının iyileşme yolunda olduğunu bilmelerini sağladı.

ABONE OL
26 Ekim 2022 23:29
Selena Gomez, Covid’e Yakalandıktan Sonra Yatakta Sefil Görünüyor: Kendimi İyi Hissediyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Selena Gomez , Covid-19’dan iyileştiğini açıkladı ve hayranlarından koronavirüs güçlendiricileri konusunda uyanık olmalarını istedi. 30 yaşındaki süperstar şarkıcı/aktris, 26 Ekim Çarşamba günü Instagram Stories’e girerek takipçilerine , hastalığa yakalandıktan sonra Jimmy Fallon ile The Tonight Show’da yaklaşan bir konuk görüntüsünü kaçırması gerektiğini

“Bu gece Fallon’da olmayacağım ,” diye kanepesinde iyileşirken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. “Sonunda covid oldum ama dinleniyorum ve iyi hissediyorum.” “Dışarıda hâlâ dostça bir hatırlatma covid var. Güçlendiricileriniz hakkında güncel bilgiler alın. Aslında bu hafta benimkini alacaktım. Hepinizi seviyorum.”

Fotoğrafta Selena, Covid ile savaşmak için ihtiyaç duyduğu dinlenme ve rahatlamayı alıyor gibi görünüyor. Bir yığın sıcacık battaniyenin altında, “Hands to Myself” şarkıcısı uyuyor gibi görünüyor, çünkü iki sevimli kuklası onun yanında yerde uyuklayarak ona eşlik ediyor.

Teşhis güncellemesi, Selena’nın eski Justin Bieber’ın karısı Hailey Baldwin ile bir galada poz vermesinden sadece bir hafta sonra geldi ve bayanlar arasında drama olmadığını kanıtladı. Hailey , Selena’ya “saygısı” olduğunu ve Hailey’nin Selena’nın yıllardır çıkıp çıktığı Justin ile koridordan aşağı indiğinden beri konuştuklarını söyleyerek Selena ile olan ilişkisini halka açık bir şekilde detaylandırdıktan sonra hayranlar zaten bu havayı hissediyorlardı .

Selena ve Hailey arasındaki kötü kanın söylentileri Selena’nın Justin’den ayrıldığından ve Hailey 2018’de onunla evlenmeye başladığından beri ortalıkta dolaşıyordu. Alevler çokça yayıldı çünkü Selena ve Justin’in resmi olarak ne zaman ayrıldığı ve Hailey ile Justin’in ne zaman ayrıldığı asla belli olmadı. çıkmaya başladı. Ancak Hailey, aşk sınırlarının asla geçmediği konusunda ısrar etti.

Hailey, Call Her Daddy podcast’inin 28 Eylül’deki bölümünde, Justin’in Selena ile çıkarken onunla hiç samimi olup olmadığı sorulduğunda, “Bir kere değil,” dedi. “O ve ben takılmaya başladığımızda ya da buna benzer bir şey olduğunda, o asla bir ilişki içinde değildi. Durmadan. Herhangi bir noktada. Ben asla. Birinin ilişkisini karıştırmak benim karakterim değil. Bunu asla yapmazdım. Bundan daha iyi yetiştirildim. Bunu yapmakla ilgilenmiyorum ve hiçbir zaman da olmadım.”

https://www.famousfix.com/topic/erdal-gurbuz/filmography

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.