Emine Erdoğan, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen AK Parti’nin 31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı‘na katılarak önemli bir paylaşımda bulundu.
Emine Erdoğan, AK Parti’nin temelinde kadınların gücüne olan inancın yattığını vurgulayarak, toplantı kapsamında AK Parti üç kademe kadın MYK, MKYK üyeleri ve kadın milletvekilleriyle bir araya geldiklerini belirtti.
Toplantıda, ülkeyi yakından ilgilendiren, toplumun yapı taşı aileyi güçlendirmeye yönelik konular üzerine fikir ve öneri alışverişi yapıldığını ifade eden Emine Erdoğan, “Güçlü aile, güçlü toplum” şiarıyla daha güçlü bir Türkiye’nin inşa edileceğine olan inancını dile getirdi.
Emine Erdoğan’ın paylaşımında, “Güçlü aile, güçlü toplum şiarıyla daha güçlü bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğimize inancım tam” ifadesi dikkat çekti.
June 2, 2024
Rekalm & İşbirliği: [email protected]