Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesinde gerçekleşen terör saldırısında şehit olan taksi şoförü Murat Arslan’ın cenaze namazına katıldıktan sonra yaşanan bir kaza olayıyla gündeme geldi.
Bakan Göktaş, cenaze töreninin ardından Etlik Şehir Hastanesi’ndeki yaralıları ziyaret etmek üzere Kahramankazan’dan ayrıldı. Ancak, Etimesgut ilçesine bağlı Eryaman’ın girişinde bulunan kaza noktasında araç kazası geçirdi. Kazada, Göktaş’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, beraberindeki bazı ekibin hafif yaralandığı öğrenildi.
Olayın ardından çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde, Bakan Göktaş’ın aracının kaza sonrası durumu ve çevresindeki sağlık ekiplerinin müdahalesi yer alıyor. Kazaya karışan diğer araçların durumu ve çevredeki vatandaşların telaşı da kameraya yansıdı.
Olayla ilgili resmi açıklamanın yakın zamanda yapılması beklenirken, kaza sonrası Göktaş’ın sağlık durumunun iyi olması ve ekibindeki yaralıların durumunun stabil olduğu belirtildi. Kazanın detayları ve nedenleri konusunda yetkililerden gelecek açıklamalar merakla bekleniyor.
Rekalm & İşbirliği: [email protected]