DOLAR 32,3302 0.22%
EURO 35,0767 -0.17%
ALTIN 2.279,140,09
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çocuğunuzun Eğitimi Garanti Altında

Çocuğunuzun Eğitimi Garanti Altında

ABONE OL
2 Kasım 2021 13:23
Çocuğunuzun Eğitimi Garanti Altında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Güvenli Gelecek Sigortası”, ebeveynlerin vefatı veya sürekli sakatlığı durumunda çocuğun eğitim masraflarını garanti altına alıyor.

En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın geleceklerini inşa eden eğitimin devamlılığı tüm ebeveynler için hassas konuların başında yer alıyor. Çocuklarımızın eğitimini garanti altına alan Güvenli Gelecek Sigortası, “bana bir şey olursa” diye endişelenen anne babaların en büyük destekçisi.

Türkiye’nin lider sigorta şirketi ÖzserNEO Sigorta ve Reasürans Brokerliği tarafından satışı yapılan Güvenli Gelecek Sigortası, ebeveynin ani bir kaza sonucu ölüm veya sürekli sakatlık hallerinde belirli süre çocuğun eğitim masraflarını karşılıyor.

Güvenli Gelecek Sigortası ile ani ve beklenmedik bir kaza sonucu ölüm veya sürekli sakatlık hallerinde çocuğunuza, yasal varislerine veya poliçede belirtilecek lehtara aylık tazminat ödemesi yapılmaktadır. Böylece çocuğunuz, siz yanında olamasanız da eğitimine devam edebilir.

Çocukların eğitiminin ebeveynler için en öncelikli konuların başında geldiğini belirten ÖzserNEO Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş. Genel Müdürü Ramazan Ülger, “En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın eğitiminin devamlılığı ebeveynin çalışabilmesine bağlıdır. Ama aniden yaşanacak bir kaza durumunda acı sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Böyle durumlarda da yapılan sigortaların bireyler ve yakınları için ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Güvenli Gelecek Sigortası,  ebeveynin vefatı veya sürekli sakatlığı durumunda çocuğunun eğitim masraflarının karşılanması amacıyla 48 ay boyunca belirlenen teminat limitince ödeme yapan ferdi kaza sigortasıdır. Bu sigortayı 18-65 yaş arasındaki anneler, babalar veya çocuğun eğitim masrafını üstlenen tüm şahıslar yaptırabiliyor. Güvenli Gelecek Sigortası paketlerinde “maxi ve plus” olmak üzere iki seçenek bulunuyor. Plus pakette vefat veya sürekli sakatlık halinde defaten ve aylık ödeme yapılırken, maxi pakette sadece aylık ödeme yapılıyor. Ayrıca, deprem, sel, yanardağ püskürmesi, yer kayması ve terör sonucu oluşabilecek haller de teminat kapsamında yer alıyor” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.